LELKIZŐ

Tolvai Reni 10 éve várja türelmesen a nagy kérdést

A 30 éves énekesnő még nem érzi késznek magát a gyerekvállalásra, a leánykérésre azonban régóta vár.
  • Szerző: Buster

Bár akadnak szép példák, a sztárvilág mégsem a hosszú, töretlen kapcsolatokról híres. Persze, a kivétel erősíti a szabályt, ahogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szerelme is, ami a 2010-es Megasztár alatt köttetett, s állítják: azóta sem múlt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tolvai Reni és Kállay Saunders András

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 10 éve alkotnak egy párt

A két ze­nész több mint egy évtizede kitart egymás mellett, de a sztárok több­ségével el­lentétben a kö­zös életükről szinte semmit sem tudni. Nem posztolnak, nem adnak in­terjút, nem je­lennek meg kö­zösen, és ennyi év után sem házasodtak össze, gyerme­kük sem született. A kérdés ezután jogosan merül fel: mi a gond, hogy nem lépnek egyről a kettőre? Esetleg van alapja a róluk rendre felröppenő pletykáknak, miszerint már nem is alkotnak egy párt?

Nos, a híreszteléseket nemrég maga Reni tette helyre, és a ZSHOWtime videós csatornán elárulta, a karrierjük miatt zárták ki a nyilvánosságot a magánéletükből. A Megasztár után ugyanis egy évig mindenhova csakis együtt hívták őket, amit megelégeltek, s szerették volna, ha különálló művészként kezelik őket.

„Azt éreztük, hogy annak ellenére, hogy szerelmespár vagyunk, nem akarunk „duett” lenni, és csak együtt létezni a szakmában. Csak így tudtuk ezt megállítani, hogy semmit nem adtunk ki a szerelmünkről. Ennek persze a hozadéka sok hülyeség és pletyka lett arról, hogy mi igazából nem is vagyunk együtt…” – mondta az énekesnő Osváth Zsolt youtuber-rel beszélgetve.

Fotó: Instagram

Az énekesnő az interjú során őszintén mesélt arról is: annak ellenére, hogy Andrással tíz év után is dúl köztük a szerelem, 30 évesen sem érzi késznek magát, magukat a gyerekvállalásra.

„Ha nem lenne tűz, egyszerűen nem lenne értelme együtt lenni. Azt érezzük, hogy még mindig ott van az, ami az elején, amikor megfogott ő engem, és én őt. Mi teljes szerelmet élünk otthon, de babaprojekt még nincs. Én azt nagyon-nagyon régóta elhatároztam, hogy 35 év körül szeretnék majd elgondolkozni a babán. Addig pedig szeretném kiélni ezt a szakmai álmot, ami még mindig bennem van. Azt érzem, mi még nem vagyunk felkészülve arra, hogy kisbabánk legyen”- irta meg a Bors az énekesnő szavait.

A családalapítással ellentétben a leánykéréssel azonban már Reni sem annyira türelmes, s az interjú során kibukott belőle, hogy azt bizony már régóta várja...

„András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én na­gyon bízom benne, viszont semmilyen fajta presszionálást nem szeretnék felé” – tette hozzá az énekesnő, aki szeretné, ha a párja önszántából, kényszer nélkül kérné őt feleségül.

A Bors kereste Kállay-Saunders Andrást és Tolvai Renit is, de továbbra is tartják magukat ahhoz, hogy a szerelmük tabu, nem akarnak beszélni róla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?