LELKIZŐ

Nehéz döntést hozott Tóth Gabi, szívszorító bejegyzésben írt a részletekről

Az énekesnő úgy döntött, bölcsődébe íratja kislányát, Hannarózát, a beszoktatás azonban nem a tervek szerint zajlott. Őszintén írt az anyaságról.
  • Szerző: ripost

Őszinte bejegyzésben írt Tóth Gabi arról, hogy miként alakult a kislánya bölcsibe szoktatása. Az énekesnő néhány hete örömmel osztotta meg a hírt, miszerint novemberben a majdnem kétéves Hannaróza elkezdi a bölcsődét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A beszoktatás eleinte zökkenőmentesen zajlott, ám a kislány a beszoktató időszak után belázasodott, és sokáig betegeskedett. Miután még nincs egy éve, hogy Gabi és a családja elkapták a koronavírust, az édesanya érthető módon megijedt, fel is hívta az egyik orvos ismerősét.

Tóth Gabi fontos döntést hozott

Tóth Gabi fontos döntést hozott
Fotó: Ripost

„Felhívtam egy nagyon kedves orvos ismerősömet, hogy megkérdezzem, mivel tudnám Hanni – és természetesen az egész család – immunrendszerét jól megerősíteni, hogy felkészüljünk a közösség esetleges veszélyeire. És akkor olyan választ kaptam, amit egyáltalán nem akartam hallani, pedig akkor már a szívem mélyén tartottam tőle, hogy ez az opció előfordulhat (és a belső hang is kezdett suttogni). Az orvos ismerősöm elmagyarázta, hogy a covid miatt olyan mértékben lesterilizáltuk magunkat, hogy most az amúgy viszonylag könnyebb lefolyású, általában enyhébb tünetekkel járó betegségek is sokkal jobban megviselik a szervezetünket és sokkal könnyebben is kapja el, aki amúgy hajlamosabb az ilyen típusú felsőlégúti bajokra” – írta a csalad.hu-n vezetett blogjában Gabi.

Az orvos azt javasolta, hogy ha nem elengedhetetlen, ne most szoktassák közösségbe Hannarózát, amennyiben meg tudják még néhány hónapig családilag oldani a felügyeletét.

„Mivel sosem adom fel könnyen, azért a biztonság kedvéért felhívtam pár kisgyerekes barátnőmet, akik megerősítették, hogy általában egy hét közösség után minimum tíz nap otthonlét következik, sőt, van olyan barátnőm, ahol szeptember eleje óta mindössze két hetet volt bölcsődében a gyerek. Ekkor már tudtam, hogy nincs értelme küzdeni, Hanni nem fogja most elkezdeni a bölcsit.”

Az énekesnő hálás a sorsnak, amiért a családjukon belül megoldható a kislánya felügyelete, és majd néhány hónap múlva, már biztonságos körülmények között kezdheti meg a közösségi életét a kis Hannaróza.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?