LELKIZŐ

Szülése óta először mozdult ki Tóth Gabi

Amióta Gabi édesanya lett, kicsit visszavonult és minden idejét a csöppségnek szentelte. Most végre újra ragyoghatott egy kicsit.
  • Szerző: Buster

Az énekesnő december 3-án adott életet első gyermekének, Hannarózának és azóta nem is igazán mutatkozott nyilvánosan, hiszen érthetően minden idejét a picivel tölti. Tóth Gabi most úgy döntött, hogy egy kis időre előbújik az otthon melegéből és férjével együtt vásárolni ment. Erről egy elmélkedő posztban emlékezett meg a közösségi oldalon.

Fotó: Facebook

„Voltunk Tescoban, Sparban, dm-ben... Kisminkeltem magam és felvettem a menő új kabimat. Sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyire “kikerázom” magam a boltig meg vissza... Amúgy boldog vagyok félre ne értsétek! Most ez ilyen! Nem mondom, hiányzik a színpad, a zene, az éneklés, ti! Hihetetlen belső változásokon megyünk keresztül és próbálom a nem pozitív, fáradt, depisebb napokat is megélni úgy rendesen ebben az időszakban, mert tudom, hogy érettebbé tesz és egyszer majd az idő ezt a fáradt, kemény időszakot is megszépíti... Ma egy ilyen nap volt... Sok szép pillanattal! De a lényeg, hogy ezek maradnak meg a szívünkben”

- írta egy kép kíséretében a kismama.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?