SZTÁR

Szép nagy család: tucatnyi unokával büszkélkedhet Poór Péter

Poór Péter büszke nagypapa. Az énekesnek olyan népes a családja, hogy sokszor csak „részletekben” tudja vendégül látni a szeretteit.
  • Szerző: Ripost

Mindig népes, összetartó családról ábrándozott, és az álma meg is valósult. Poór Péter ma nagyapa egy hatalmas családban, imádja az unokáit, és igyekszik minden lehetőséget megteremteni, hogy minél gyakrabban láthassa őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes a szerettei körében. A családi fotó nem teljes, de az idősebbek felfedezhetik rajta Poór Klárit, az egykori közismert tévést

„Tizenkét unokám van és két dédunokám. Szinte mindig meg tudjuk oldani, hogy találkozzunk, hiába élnek a gyermekeim az ország különböző pontjain” – me­séli az énekes a Borsnak.

Egy-egy családi összejövetel náluk olyan, mint egy osztálytalálkozó, előfordul, hogy kénytelenek „turnusokra” osztani a vendégsereget.

„A járvány alatt ritkán találkoztunk, de szerencsére minden gyermekem kertes házban él, így volt lehetőségünk a szabadban találkozni. A pandémia időszaka előtt arra is volt példa, hogy negyvenen gyűltünk össze ünnepelni, és azért csak negyvenen, mert öten nem tudtak eljönni.”

Idén rengeteg időt töltött otthon, a járvány miatt alig volt fellépése

A 76. évében járó nagypapa arra is büszke, hogy az egész család életében fontos szerepet játszik a zene.
„Egyik gyermekem sem lett főállású muzsikus, de mindegyikük foglalkozik valamilyen szinten zenével. Dénes fiam gitározik, Attila pedig dzsessz-zongorista, mellette szoftverfejlesztő cége van. A lányom szintén zongoraművész. Nem hivatásszerűen zenélnek, számomra mégis öröm, hogy át tudtam nekik adni magamból valamit” – tette hozzá Péter, akit idén alig láthattunk színpadon.

„Tavaly kétszáz koncertem volt, idén pedig nyolc. Hamarosan a születésnapomon lesz majd dupla koncertem, de előfordulhat, hogy azt is lemondják” – tette hozzá csalódottan Poór Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?