Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.04.28.

Mindent vitt a TV2 és a Nicsak, ki vagyok?

Az elmúlt napokban verhetetlennek bizonyult a TV2 a nézettségi versenyben. A hét legnagyobb durranása a Nicsak, ki vagyok szuperdöntője lett.

Ezen a hétvégén nem tudott mit kezdeni a konkurencia a TV2-vel. A csatorna és a cégcsoport egésze is alaposan odapörkölt a nézettségi versenyben. A legjobban vasárnap este szerepelt a csatorna, amikor is a Tényeket és az utána következő Nicsak, ki vagyok? szuperdöntő is magasan verte ellenfelét.

Fotó: TV2

A 17. műsorhét tehát jelentős sikereket hozott a TV2 számára. A 18-59 éves korcsoportban a csatorna 10,0%-os közönségaránnyal zárta a hetet, míg az RTL Klub 9,0%-os részesedést ért el egész napra vonatkozóan. A teljes TV2 Csoport közönségaránya 23,0%-ot tett ki, míg az RTL Magyarországé 21,8%-ot, s így utóbbi alulmaradt a heti versenyben. A hét legnézettebb tévéműsora a TV2 közkedvelt álarcos showjának, a Nicsak, ki vagyok?-nak a Szuperdöntője lett.

Az elmúlt napok (ápr.24-26.) egyértelműen a TV2 sikereiről szóltak: az egész napra vonatkozó közönségarányok tekintetében mind a főcsatorna, mind a TV2 Csoport megnyerte a nézettségi versenyt péntektől vasárnapig a 18-59-es korosztályban.

Vasárnapi Szuperdöntőjével tarolt a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, amely a nap legnézettebb műsora lett a 18-59, a 18-49 évesek és a teljes lakosság körében egyaránt. Kimagasló eredménnyel, 22,0%-os részesedéssel nyerte idősávját, míg az RTL Klub közönségaránya ugyanebben az idősávban 9,4% volt. A Nicsak, ki vagyok? Szuperdöntője egyben a hét epizódból álló showműsor legmagasabb közönségarányát is jegyzi 22,0%-os eredményével. A teljes széria 18,7%-os átlag közönségaránnyal búcsúzik, s ezzel jelentős különbséggel utasította maga mögé az RTL Klub azonos idősávját, amely a hét vasárnap este átlagát tekintve 16,9%-os részesedést tudott felmutatni a 18-59-es célcsoportban.

A Nicsak, ki vagyok? vasárnap este erős felvezetést kapott nézettség szempontjából, ugyanis már a 18 órakor kezdődő Tények is kiemelkedően jól teljesített. A 18-59 éves korosztályban 23,5%-os részesedést és 405.028 fős nézettséget tudhatott magáénak, a teljes lakosság körében pedig még ennél is kiugróbb, 28,4%-os közönségarányt és 974.781 fős nézettséget. Ezzel egyben a hétvége legnézettebb hírműsora is lett a teljes lakosságot és a 18-59-es korosztályt tekintve.

A TV2 mindkét szombat esti filmje nyerte saját idősávját a 18-59-es korosztályban: a Központi hírszerzés című akció-vígjáték 10,0%-os, az Álmatlanság című akcióthriller pedig 10,2%-os részesedést ért el. A Mellékhatás közönségaránya ezúttal 9,7%-ot tett ki, s így alulmaradt idősávjában a TV2-n párhuzamosan futó filmmel szemben, amely 11,1%-os részesedést hozott a Mellékhatással azonos idősávban.

Fotó: TV2

Április 19-én este Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói közül csaknem ötvenen fogtak össze, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek a hétköznapi hősök áldozatos munkája előtt, akik a frontvonalban harcolnak a koronavírus ellen. A Neked énekelek című műsorban indult a licit Leslie Mandoki exkluzív felajánlású gitárjára és a Nicsak, ki vagyok? Szuperdöntőjében zárult le. A neve elhallgatását kérő adományozó végül 5 millió forintért tett szert a különleges ereklyére. A TV2 rendhagyó gálaműsora alatt közel 25 millió forint érkezett a 1357-es adományvonalra. Az adás alatt a TV2 kollégáihoz érkezett telefonos felajánlásokkal együtt több, mint 30 millióra duzzadt az összeg, így a gitárra tett licittel kiegészülve végül közel 35 millió forintot gyűjtött a csatorna, amit a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács karitatív tagjai, a legnagyobb magyarországi segélyszervezetek juttatnak el a rászorulókhoz.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője