HŰHA

Új kihívás hódít, egymás ruhájába bújnak a magyar sztárpárok

Jennifer Lopez táncos kihívása utat tört magának hazánkban is. Egyre többen csatlakoznak hozzá a magyar sztárpárok közül, hogy egymás ruhájába bújva szórakoztassák a rajongóikat.
  • Szerző: Ripost

A bezártság mindenkiből mást hoz ki, de szerencsére többen vannak azok, akik próbálnak pozitívan hozzáállni a kialakult helyzethez. A magyar sztárok többsége is így gondolkozik, sőt humoros videókkal szeretnének mosolyt csalni a rajongóik arcára. Berki Krisztiánék, Weisz Fanniék és Horváth Tomiék szinte naponta osztanak meg ilyen tartalmakat a közösségi oldalaikon, de talán mind közül a legviccesebbek azok a felvételek, amelyeken párjaik ruhájában táncolnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt a kihívást Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez indította el a TikTokon és már több, mint nyolcmillióan kedvelték a videójukat. Nehéz eldönteni, hogy a világhírű énekesnő viccesebb férfiruhában vagy párja a női hacukában. De nézzük, hogyan teljesítették a feladatot a hazai celebek!

Fotó: DailyMail

Horváth Tomiék elsőként csatlakoztak a kihíváshoz

Az énekes és felesége unaloműzésképpen regisztráltak a TikTokra, de azt talán ők sem sejtették, mekkora lavinát indítanak el ezzel. Első videójuk természetesen a táncos kihívás volt, amit egyértelműen Tomi élvezett a legjobban.

„Nem kérdés, kinek megy jobban. Tominak a vérében van a tánc” – fogalmazott Andi, aki megígérte azt is, hogy az önkéntes karantén alatt hasonló videókkal fognak kedveskedni a rajongóknak.

Nem kérdés kinek megy jobban @horvathtomi 😂😂😂 a vérèben van🤩❤️🙏🏻

Berkiék szeretnék, ha minél többen táncolnának

Azt kijelenthetjük, hogy a legviccesebbre Berki Krisztián és Mazsi videója sikerült. Berki a siker érdekében nemcsak felesége ruháját vette magára, de gondosan ügyelt a kiegészítőkre is: egy hatalmas karika fülbevalóval dobta fel a szettjét.

„Korábban Horváth Tomi és Péterfi Andi teljesítették ezt a kihívást, de mi szeretnénk, hogy csatlakozzanak hozzánk még szerelmes párok. A négy fal között sok-sok embernek csalhatunk egy kis mosolyt és nevetést az arcára” – jelentette ki Mazsi, aki többek között Hódi Pameláékat is megkérte, hogy csatlakozzanak a mókához.

Táncos móka - KIHÍVÁS ❤️ Korábban @peterfiandika & @horvathtomi már teljesítették ezt a @tiktok #jlochallenge -et, de mi szeretnénk ha csatlakoznának még hozzánk szerelmes párok❤️ A négy fal között sok sok embernek csaljunk egy kis mosolyt és nevetést az arcára 💋 Kihívottjaink: 🔹 @hodipamela_official & @tothbenc.e 🔹 @adelcsobot & @benistenes 🔹 @realweiszfanni & @hagymaa 🔹 @eszterlng & @hajdu.peter.official Mi a szomszédokat is megnevettetük 😂 A ruhánk a @miniboxofficial -tól lett beszervezve 💙 #tancoljvelunk #jlochallenge #jloandarod #aberkik #moka #mosolyogj #merjboldoglenni #szeressetekegymast #maradjotthon

Visváder Tamás melltartóban perdült táncra

Palácsik Lilla és férje sem maradt ki az őrületből. Tamás Berkihez hasonlóan szintén figyelt a részletekre, a melltartó villantás mellett még azt is bevállalta, hogy felesége kisminkelje őt. Sőt, Lilla borostát is rajzolt az arcára, hogy minél hitelesebb videó szülessen.

„Próbáljuk feldobni és kiélvezni a karanténban töltött napokat. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy legyetek vidámak!” – fogalmazott Lilla, aki nővérét, Vajna Tímeát hívta ki, hogy újdonsült szerelmével, Zolival készítsék el a saját videójukat.

Kihívás teljesítve😅🤣😂❤️ #nevessetek #legyetekvidámak próbáljuk feldobni és kiélvezni a karanténban töltött napokat😅🙏🏻 Kihívottjaink: 1. @timeavajna 2. @zsuzsannaripli @susannetiberius 3. @rellarubint @novothnysoma Hajrá 🙃🙂 #maradjotthon @tamasvisvader #tiktok -ját kövessétek😅 készülünk még vicces videókkal 😉 #music : #nonstop #drake @champagnepapi

Weisz Fanni férje külön koreográfiával készült

A modell bevallása szerint régen szórakoztak ilyen jól, mint abban a tíz percben, amikor elkészítették a videót. A végeredmény láttán ez nem is csoda, hiszen Fanni férje, Péter egy saját koreográfiával készült, hogy biztosan mosolyt csaljon a rajongók és a barátaik arcára.

Kihívás elfogadva!😂🙈 Mindennap sokat nevetünk de ebben az elmúlt 10percben..!😂😂😂😂😂 @hagymaa nagyon csinos a rucimban!😍 A kihívás teljesítve @berkimazsi @berkikrisztian !🥰 Most Ti jöttök @edinakulcsar_official 👔👚 @sydneyvandenbosch @egerszegitomi 👕👗 @rebekarpati @ferencfrohner 👙👖 #maradjotthon

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?