SZTÁRDZSÚSZ

Új társa már barátként tekint Bochkorra

Két hét telt el azóta, hogy másfél év kényszerű hallgatás után visszatért az éterbe a legendás rádiós. Lovász Laci így látja Bochit...
  • Szerző:

A jelek szerint Bochkor Gábor jól választott, amikor a rutinos rádióst kérte fel, hogy legyen partnere a Retro Rádió reggeli műsorában. A páros lassan három hete ébreszti az országot és már most látszik, hogy kettejük közt remekül működik a kémia. Lovász Laci szerint éppen a különbözőségeik miatt passzolnak ennyire össze.

Lovász László
Fotó: Szabolcs László

„Ismertük egymást Gáborral, de valójában az indulás előtti hetekben derült csak ki számunkra, hogy remekül kiegészítjük egymást. Rengeteg időt töltöttünk együtt és mondhatom, barátok is lettünk, nem csak kollégák” - kezdte lapunknak a műsorvezető.

„Mindketten elkötelezettek vagyunk a reggeli rádiózás iránt és nem engedünk a maximalizmusunkból. Fontos, hogy sok mindenben egyetértünk, de inkább a különbözőségeink számítanak. Ha két ember egy irányban bólogat abból sok jó nem sülhet ki. Egy rádióműsorban. Remek vitapartnerei vagyunk egymásnak, és mindketten képesek vagyunk veszíteni, ha arról van szó” - mondta Lovász László.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?