SZTÁR

Újabb részletek: Ez volt az M3-ason halálra gázolt Kata utolsó üzenete

A Tankcsapda gitárosa talált rá a már élettelen lány testére. Drámai részleteket árult el a zenész!
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, a 26 éves Kata anyukájával és testvéreivel ment Tankcsapda koncertre kedden, azonban már soha nem tért onnan haza: halálra gázolta egy autó az M3-as autópályán. A lány régóta rajongott a bandáért, amelynek egyik tagja, Sidlovics Gábor a TV2 Tények információi szerint pár perccel a baleset után ért a helyszínre.

A Blikk újabb részleteket tudott meg, a zenekari tag pedig felidézte a sokkoló pillanatokat.

"Kata törzsrajongónk volt a családjával együtt, évek óta ismerjük egymást. Amikor mentünk haza az M3-ason kifelé, észrevettem egy autót, ami kettős indexszel állt az úton. A sofőr nem szállt ki, épp telefonált. Aztán oldalra néztem, és láttam, hogy ott fekszik egy test. Megálltunk, és visszaszaladtam az egyik biztonsági emberünkkel. Miközben próbáltam pulzust keresni, ránéztem az arcára – akkor ismertem meg Katát."

"Láttuk, hogy nagyon súlyos sérülései vannak. Pár percig még bíztam benne, hogy Kata él, megérkeztek a rendőrök és a mentő, de igazából már nem nagyon volt mit tenni. Sokkoló volt, senkinek nem kívánom, hogy ilyesmit éljen át. Az volt a megdöbbentő az egészben, hogy Kata a baleset előtt pár perccel írt rám, hogy köszöni a jegyeket. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez hogyan lehetséges"

– emlékezett Sidlovics Gábor.

A Katát elgázoló V. Martin letartóztatását nem indítványozta az illetékes kerületi ügyészség. Megállapításuk szerint ennek törvényi feltételei nem állnak fenn. Az ügyében indult eljárás tárgya segítségnyújtás elmulasztásának vétsége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?