SZTÁRDZSÚSZ

Újra dalt írtak a fiatal zenészek: Megjelent augusztus 20-a dala

Nagy Szilárd és Ragány Misa a nemzeti ünnep alkalmából készítettek dalt Drága Hazám – Augusztus 20. címmel.
  • Szerző: Buster

Az előadópáros idén tavasszal vált ismertté az Európa 2020 című átdolgozásukkal, amellyel a koronavírus világjárvány következtében kialakult helyzetre reflektáltak és amelyet több mint 3 millióan néztek meg a legnagyobb videomegosztó oldalon.

„Idén sajnos az augusztus 20-i nagyrendezvények elmaradnak. A Drága Hazám – Augusztus 20. című dalunkkal szeretnénk ezt valamelyest kompenzálni, ajándékként készítettük a dalt a magyaroknak, reméljük, együtt dobban rá majd a szívünk ” – mondta Nagy Szilárd.

A dalhoz készült videoklipet Vámos Zoltán készítette, aki az Európa 2020 klipjét is jegyezte. A több mint 1000 éves magyar történelem mozzanatai, gyönyörű tájak és sportsikerek jelennek meg a klipben négy percbe sűrítve.

„Véleményem szerint az államalapításra emlékezés a legfontosabb nemzeti ünnepünk, hiszen csak pozitív vetületei vannak, nem sejlik fel augusztus 20-án fájdalmas szétszakítás, kivégzés vagy forradalom. Ebből az alkalomból szerettünk volna méltó emléket állítani a magyar sikereknek ” – mondta Ragány Misa.

A dal zeneszerzője Szűcs Norbert, szövegírója Hujber Szabolcs, valamint Nagy Szilárd és Ragány Misa is feltűnik mind zeneszerzőként, mind szövegíróként.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?