SZTÁRDZSÚSZ

Újra randizik férjével a TV2 frissen igazolt sztárja

Alig hittünk a szemünknek, amikor vasárnap este Stohl András oldalán besétált a Sztárban Sztár színpadára Lékai-Kiss Ramóna.
  • Szerző: Buster

Lékai- Kiss Ramónának 2019 januárjában megszületett kisfia, majd az év nyarán kötött házasságot Lékai Máté kézilabdázóval. A karanténidőszak első hetei az ő kapcsolatukat is próbára tették, mint ahogyan sok emberét. Rami a Hot! magazinnak azt is elárulta, hogy egyikük sem volt biztos benne, hogy a kapcsolatuk sérülésmentesen túléli a folyamatos összezártságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idő azonban végül nekik kedvezett, hiszen az együtt töltött idő alatt sok olyan közös programot tudtak szervezni, amire a rohanó hétköznapok mellett nem mindig volt lehetőség. A gyönyörű műsorvezető most a -nak mesélt az önkéntes karanténban töltött hetek hatásairól, és azt is elárulta, hogy szerinte bevonzotta a TV2 felkérését, hogy Stohl András mellett ő legyen a Dancing whit the Stars műsorvezetője.

„A koronavírus-világjárvány a mi életünkben is komoly változást hozott. Karanténba vonultunk, szinte ki sem mozdultunk és ha nem is könnyen, de megtanultuk élvezni az együtt töltött minőségi időt. Szokták mondani, hogy a karanténban kilenc hónap után vagy egy baba érkezik egy házaspárhoz vagy a válóperes ügyvéd. Nos, az én férjem most is itt van velem, és még szeret, szóval nálunk jól sült el a dolog” – kezdte lapunknak Ramóna mosolyogva, aki azt sem titkolta, hogy jó irányba fejlődött a kapcsolatuk.

„Ahogy a karantén után visszamentünk dolgozni, elindultak újra azok a »szeretlek« üzenetek, amiket a kapcsolatunk elején napi szinten küldözgettünk egymásnak. Visszaköltözött a romantika a kapcsolatunkba. Gyakorlatilag most ismét a randiidőszakunkat éljük. Jó vérfrissítésnek bizonyult a mögöttünk álló időszak, hiszen bár a szerelem sosem múlt el köztünk, tény, hogy négy év után már volt némi monotonitás a kapcsolatunkban” – mondta a TV2-höz igazolt műsorvezető, majd kitért arra, hogy szerinte a legjobb pillanatban érkezett a csatorna megkeresése , hiszen „karrierfrissítésre” vágyott.

„Nemrég kezdtem érezni, hogy bár dolgozom, de valami feszít belül, mintha nem lennék tökéletesen a helyemen. Vágytam valami másra, valami újra a szakmai életemben. Ez az érzés előzte meg a TV2 felkérését, mintha csak bevonzottam volna. Amikor Fischer Gábor felhívott, szóhoz sem jutottam a meglepetéstől. Régi vágyam volt, hogy egy olyan formátumban kapjak lehetőséget, amiben nem valaki helyére állok be, hanem velem indul el, és ez lett a Dancing with the Stars” – mondta boldogan Rami, aki kifejezetten örül annak, hogy Stohl András lesz a partnere.

„Bucival nagyon jól működik köztünk a kémia. András nagyon pasi, én pedig nagyon nő vagyok, de emellett mindkettőnkben van valami az ellenkező nemből is. Tizen-egynéhány éve vagyunk jóban, és ez látszani fog az élőshow-kban. András biztonságot ad nekem. Tudom, hogy bármi is történik, ő ott áll majd mellettem és segít, ha kell. Természetesen ő is pont erre számíthat majd tőlem” – fejtette ki a -nak Lékai-Kiss Ramóna.

Noé az apukájára ütött

Ramóna és Máté kisfia az édesanya szerint egy igazi kis buddha, amit bizony nem tőle örökölt a lurkó. „Mátéról a nagymamája azt mesélte, hogy iszonyatosan nyugodt gyerek volt. Beült a sarokba, adtak neki egy zsepit és egy órán keresztül elvolt. Kilencven százalékban én most azt érzem, hogy a gyerekem egy kis buddha, és ez a nyugodtság a férjemnek köszönhető. Tíz százalékban pedig Noé tudatos, határozott, akaratos, cserfes, és azt hiszem, hogy ez viszont belőlem van. Egyelőre a százalékos arány nekem tökéletes, mert sokkal simulékonyabb. Én a gyerekkoromban éhségsztrájkoltam, többször földhöz vágtam magam, mint kellett volna, önfejű, akaratos gyerek voltam” – mesélte korábban Rami.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?