Létrehozva: 2020.09.16.

Újra randizik férjével a TV2 frissen igazolt sztárja

Alig hittünk a szemünknek, amikor vasárnap este Stohl András oldalán besétált a Sztárban Sztár színpadára Lékai-Kiss Ramóna.

Lékai- Kiss Ramónának 2019 januárjában megszületett kisfia, majd az év nyarán kötött házasságot Lékai Máté kézilabdázóval. A karanténidőszak első hetei az ő kapcsolatukat is próbára tették, mint ahogyan sok emberét. Rami a Hot! magazinnak azt is elárulta, hogy egyikük sem volt biztos benne, hogy a kapcsolatuk sérülésmentesen túléli a folyamatos összezártságot.

Az idő azonban végül nekik kedvezett, hiszen az együtt töltött idő alatt sok olyan közös programot tudtak szervezni, amire a rohanó hétköznapok mellett nem mindig volt lehetőség. A gyönyörű műsorvezető most a Ripost-nak mesélt az önkéntes karanténban töltött hetek hatásairól, és azt is elárulta, hogy szerinte bevonzotta a TV2 felkérését, hogy Stohl András mellett ő legyen a Dancing whit the Stars műsorvezetője.

„A koronavírus-világjárvány a mi életünkben is komoly változást hozott. Karanténba vonultunk, szinte ki sem mozdultunk és ha nem is könnyen, de megtanultuk élvezni az együtt töltött minőségi időt. Szokták mondani, hogy a karanténban kilenc hónap után vagy egy baba érkezik egy házaspárhoz vagy a válóperes ügyvéd. Nos, az én férjem most is itt van velem, és még szeret, szóval nálunk jól sült el a dolog” – kezdte lapunknak Ramóna mosolyogva, aki azt sem titkolta, hogy jó irányba fejlődött a kapcsolatuk.

„Ahogy a karantén után visszamentünk dolgozni, elindultak újra azok a »szeretlek« üzenetek, amiket a kapcsolatunk elején napi szinten küldözgettünk egymásnak. Visszaköltözött a romantika a kapcsolatunkba. Gyakorlatilag most ismét a randiidőszakunkat éljük. Jó vérfrissítésnek bizonyult a mögöttünk álló időszak, hiszen bár a szerelem sosem múlt el köztünk, tény, hogy négy év után már volt némi monotonitás a kapcsolatunkban” – mondta a TV2-höz igazolt műsorvezető, majd kitért arra, hogy szerinte a legjobb pillanatban érkezett a csatorna megkeresése , hiszen „karrierfrissítésre” vágyott.

„Nemrég kezdtem érezni, hogy bár dolgozom, de valami feszít belül, mintha nem lennék tökéletesen a helyemen. Vágytam valami másra, valami újra a szakmai életemben. Ez az érzés előzte meg a TV2 felkérését, mintha csak bevonzottam volna. Amikor Fischer Gábor felhívott, szóhoz sem jutottam a meglepetéstől. Régi vágyam volt, hogy egy olyan formátumban kapjak lehetőséget, amiben nem valaki helyére állok be, hanem velem indul el, és ez lett a Dancing with the Stars” – mondta boldogan Rami, aki kifejezetten örül annak, hogy Stohl András lesz a partnere.

„Bucival nagyon jól működik köztünk a kémia. András nagyon pasi, én pedig nagyon nő vagyok, de emellett mindkettőnkben van valami az ellenkező nemből is. Tizen-egynéhány éve vagyunk jóban, és ez látszani fog az élőshow-kban. András biztonságot ad nekem. Tudom, hogy bármi is történik, ő ott áll majd mellettem és segít, ha kell. Természetesen ő is pont erre számíthat majd tőlem” – fejtette ki a Ripost-nak Lékai-Kiss Ramóna.

Noé az apukájára ütött

Ramóna és Máté kisfia az édesanya szerint egy igazi kis buddha, amit bizony nem tőle örökölt a lurkó. „Mátéról a nagymamája azt mesélte, hogy iszonyatosan nyugodt gyerek volt. Beült a sarokba, adtak neki egy zsepit és egy órán keresztül elvolt. Kilencven százalékban én most azt érzem, hogy a gyerekem egy kis buddha, és ez a nyugodtság a férjemnek köszönhető. Tíz százalékban pedig Noé tudatos, határozott, akaratos, cserfes, és azt hiszem, hogy ez viszont belőlem van. Egyelőre a százalékos arány nekem tökéletes, mert sokkal simulékonyabb. Én a gyerekkoromban éhségsztrájkoltam, többször földhöz vágtam magam, mint kellett volna, önfejű, akaratos gyerek voltam” – mesélte korábban Rami.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mintha az apját látnánk: Lionel Messi fia kivégezte a Barcelonát

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

life.hu

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

vg.hu

Állampapír: jó hírt közölt Varga Mihály

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője