FÜLES

Sógora mentette meg a csődtől Vajna Timi fánkozóját

Andy Vajna halála után pillanatok alatt kiderült, hogy özvegye nem sok emberben bízhat igazán. Azok, akik korábban törleszkedve, hízelegve keresték a kegyeit, nyomtalanul eltűntek...
  • Szerző: Buster

Nagy volt a pánik Vajna Timi fánkozójában, a Mr. Funk-ban, miután Andy Vajna január 20-án elhunyt. A dolgozók egy része ugyanis attól tartott, hogy Andy nélkül felesége nem működteti majd tovább a vállalkozást, ezért felmondtak. Timi ennek ellenére mindent megtett, hogy megmentse a 40 főt alkalmazó céget. Miközben gyászolt, új embereket toborzott és folyamatos jelenlétével biztosította csapatát, hogy nincs baj. Eközben elvégezte cége átvilágítását, és ezután jelentette ki a Tények Pluszban, hogy a vállalkozása nem termelt nyereséget, mivel a menedzsment gyakorlatilag szétlopta a vállalkozást. Timi az alkalmatlan embereket szélnek eresztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megtudta: testvére, Palácsik Lilla férjét kérte fel, hogy tegyen rendet a káoszban. A TV2 Legbátrabb Páros című műsorában megismert Visváder Tamás fél évvel ezelőtt ideiglenesen vállalta az üzlet vezetését, és ennyi idő elég is volt arra, hogy nullára hozza a korábban veszteséges boltot.

„Andy halála után Timi megpróbált minden cégben helytállni, de a fánkozó vezetőségével nem jött ki jól. Az alkalmazottakkal nem akart kitolni, de nem tudta, mihez is kezdjen a veszteségekkel. Ekkor egy beszélgetésünk során merült fel, hogy rám is bízhatná az üzletet egy időre. Azóta eltelt fél év, és annyira megszerettem az új csapatot, hogy úgy döntöttem, maradok üzletvezetőként. Ennyi idő alatt sikerült legyúrnunk a veszteséget, most pedig azon dolgozunk, hogy nyereségbe fordítsuk a nullszaldót” – kezdte a -nak Tamás, aki a napilap hétfői számában azt is elárulja, mi okozta a legnagyobb nehézséget számára, miután átvette az üzletet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?