SZTÁRDZSÚSZ

Különleges intézkedéseket vezetett be Vajna Timi

Bár Timi jelenleg is a tengerentúlon tartózkodik, magyarországi cégénél fontos döntéseket hoztak...
  • Szerző: Buster

Vajna Timi belvárosi fánkozója is megpróbálja túlélni a koronavírus okozta helyzetet, és amíg a hatóságok másképp nem rendelkeznek, nyitva tartanak délután háromig.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Ugyanakkor a nyitvatartási időben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a minimálisra csökkentsék a vírusfertőzés esélyét.

„Tájékoztatunk benneteket, hogy fánkozónk minden lehetséges intézkedést megtesz, hogy a kialakult járványügyi helyzetet a lehető legbiztonságosabban kezelje. Kérünk benneteket, hogy a fánkokat elvitelre kérjétek, csapatunk biztosítja számotokra a gyors és zökkenőmentes kiszolgálást. Az [email protected] email címen rendelést is tudtok leadni így elkerülhetitek a várakozással, sorban állással, válogatással együtt járó időtöltést. Üzletünket óránként szellőztetjük, az asztalokat, a pultot, a pénztárgépet óránként többször fertőtlenítjük. Pénztárgépeink elé és a vendégmosdók csaptelepei mellé kézfertőtlenítőket készítettünk ki vendégeink számára. Dolgozóink az elvárt higiéniai szabályokat betartják. Alkalmazottainknak kötelezővé tettük a műszakok megkezdése előtti lázmérést, amelyről naplót vezetünk! Reméljük, hogy a közös, felelősségteljes viselkedéssel mihamarabb egészségesen átvészeljük ezt a nehéz időszakot!”

- írták a fánkozó oldalán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?