SZTÁR

„Valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált” – Szörnyű, ami a magyar szépségkirálynővel történt

Brutális bűncselekmény áldozatává válhatott a Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye, Vascsák Kitti.
  • Szerző: Ripost

Egy borzalmas éjszaka megváltoztatta Vascsák Kitti életét! A Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye már több mint egy éve harcol azért, hogy bebizonyítsa, egy miskolci diszkóban drogot tettek az italába, majd eszméletlen állapotban valószínűleg megerőszakolták. Kitti nem emlékszik semmire, a drog teljes filmszakadást okozott nála. Az ominózus éjszakán a fiatal lány a barátaival ment el szórakozni, azonban csak ő egyedül jutott be a szórakozóhelyre. A bárpultnál kortyolt egyet, onnantól viszont már semmire nem emlékszik.

Fotó: Instagram

„Hiába hívogattam, nem értem el. Hajnalban aztán egy autó fékezett a házunk előtt, majd kitámolygott belőle Kitti. Nem volt magánál, hallucinált, összevissza beszélt. A harisnyája szét volt szaggatva, a lába pedig vérzett, bugyi sem volt rajta. Tudtam, hogy valami szörnyűség történt vele, ő azonban nem tudta elmondani. Mivel húsvét volt, csak napokkal később tudtunk bemenni a rendőrségre feljelentést tenni” – idézte fel az édesanya, Vascsákné Szkiba Zita.

A fiatal lány és édesanyja is úgy érezték, a nyomozók nem hisznek nekik.

„Fenyegető üzeneteket kaptam, valaki a közösségi oldalon vérdíjat tűzött ki a fejemre, sőt, üzenetben elküldték a bugyim fényképét is. A diszkó vezetője egy üzenetben el is ismerte, hogy valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált. Mindent bemutattunk a rendőrségnek, de többször is lezárták az ügyet” – mondta elkeseredetten Kitti, aki hozzátette, hogy édesanyjával megfogadták, hogy addig küzdenek, amíg ki nem derül a teljes igazság.

„Az anyai szívem azt mondatja velem, bárcsak ne lenne igazunk, és ne történt volna semmi. A tények azonban azt mutatják, hogy a kislányom szörnyű dolgokon ment át aznap este” – mondta a Blikknek megtörten Kitti édesanyja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?