SZTÁRDZSÚSZ

Várandósan is fittek a magyar hírességek

A magyar sztárok többsége különös figyelmet fordít az egészséges életmódra, és erről a terhességük alatt sem feledkeznek el.
  • Szerző: RIPOST

Egyre több kismama vállalja fel, hogy bizony a várandósága alatt sem feledkezik meg magáról, és amellett, hogy odafigyel a táplálkozására, az edzőtermet sem kerüli el. Többek között Virág Anita, Voksán Virág és Tatár Csilla is rendszeresen sportol, ami nem csak az egészségüknek, de a közérzetüknek is kifejezetten jót tesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Virág Anita a férjével tréningezik

Király Viktor felesége nem hajlandó lemondani a mozgásról a várandóssága alatt sem, sőt még jobban odafigyel az egészséges életmódra. Anita a kezdeti időszakban csak otthon csinált gyakorlatokat, most azonban már a kismama jóga mellett a konditerembe is ellátogat. Ráadásul erre a célra egy nagyon jó partnert talált, ugyanis férjével motiválják egymást a kemény edzések közben.

„Már nagyon hiányzott a mozgás. Eleinte csak otthon tornáztam a YouTube-os kismama jógára, de ez most kiegészült egy kis kondizással” – fogalmazott Anita.

Hiányzott már a mozgás. 💪🏼Jelenleg még otthon szoktam YouTube kismama jógára tornázni, ez most kiegészül még egy kis kondizással. Ti hogy edzetek vagy edzettetek kismamaként? 🤰🏻A cipőmet már kérdeztétek korábban: #reklam #playersroom #nikeairmax

Voksán Virág a szobabiciklizésre esküszik

Második gyermekét hordja a szíve alatt Voksán Virág, akit már csak napok választanak el attól, hogy kezében tarthassa a kislányát. Bár a sztáranyuka a nyolcadik hónapban viszonylag kevesebbet tud mozogni, a terhessége alatt nem kényelmesedett el. Ha ideje engedte, otthon szobabiciklire pattant, nem csoda hát, hogy sikerült megőriznie a formáját.

Let's do some home-cycling😉🙌🏼👌🏼🚴🏻‍♀️ Otthoni tekerésre fel😉🙌🏼👌🏼🚴🏻‍♀️ @insportlinehu #viragvoksan #voksanvirag #voksan #djflower #djflowerofficial #insportlinehu #tornazzotthon #cycling #athomefinds

Tatár Csilla a futás helyett az edzőtermet választotta

A szintén a második gyermekével várandós műsorvezető a terhessége alatt sem mondott le az edzésről. Sőt, Csilla még több időt tölt az konditeremben, mint korábban, hiszen az egyre növekvő pocakja miatt le kellett mondania a futásról. A csinos műsorvezető fontosnak tartja, hogy a várandóssága alatt ilyen formában is megőrizze az egészségét, ezért heti több alkalommal is eljár mozogni.

Heti háromszor 60 percet kardiózok, de arra nagyon figyelek, hogy 130 fölé ne menjen a pulzusom. Emellett, ha belefér, még a heti egy úszás is tök jól tud esni. Futni sajnos nem tudok, mert eléggé fáj a derekam, plusz a rázkódás sem esik jól, de nagyon hiányzik” – árulta el a műsorvezető.

Nagyon kellett már ide egy jó #wcszelfi.😋 #ilyenemmégnemvolt #nehogykimaradjak😅 #túlafélidőn😀

Kiss Virág edzéseket is tart

A népszerű fitneszmodell nemrég jelentette be, hogy bővül a család, ám ennek ellenére sem pihen. Amíg a szervezete engedi, addig folytatja a munkáját, ugyanúgy segít az embereknek az életmódváltásban, és abban, hogy minél előbb elérjék a kitűzött céljaikat. Sőt, Virág magáról sem feledkezett meg. Rendszeresen jár mozogni, egyedül csak az étrendjén változtatott a gyermeke miatt.

Növekszik a pocak🤰😍 - ✨Kértétek, hogy osszam meg Veletek az edzéseimet, lesz videó róla hamarosan! ✨Hol láthatod miket eszem kismamaként? Minden nap igyekszem megmutatni Nektek insta sztorikban!☺️ - Millió puszi&ölelés💝 - #fitpregnancy #secondtrimester

Kulcsár Edina várandósan vállalta be az Edzőtárs forgatását

A gyönyörű sztáranyuka nem mindennapi feladatra vállalkozott, ugyanis kamerák előtt mutatta meg az embereknek, mi a jó edzés titka. Edina a tőle megszokott jókedvvel csinálta végig a gyakorlatokat Gömöri András Máté társaságában, sőt azoktól a feladatoktól sem riadt meg, amelyek olykor még a profiknak is nehézséget okoznak. A kismama bevallása szerint viszonylag ritkán jut ideje a kisfia mellett eljutni a konditerembe, azonban a forgatások alkalmával ezt mindig be tudja pótolni.

Kevés időd van edzeni? ⌚️ Valahogy felpörgetnéd az edzésedet?🌪 @kathibela megmutatta @edinakulcsar_official -nak és @gomoriandrasmate -nak, hogy hogyan lehet megoldani az időhiányos edzést! 🤜🏼🤛🏼 Szombaton, 12:45-kor rajtad a sor, hogy megtudd a TITKOT! 😉 Te mennyi időd tudsz edzéssel tölteni egy nap?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?