SZTÁR

Vírustesztet végzett Németh Kristófon a volt párja – de mit szól ehhez a feleség?

A korábbi és a mostani felesége jó viszonyban van. El akarják kerülni, hogy a két család tagjai véletlenül megfertőzzék egymást.
  • Szerző: Ripost

Furcsa szituáció állt elő Németh Kristóféknál: rajta és nején a volt neje végzett tesztet. A Blikknek meséltek arról, hogy erre miért volt szükség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Niki, a fiam édesanyja háziorvosként dolgozik, ráadásul ő az én dokim is. Lóci alapesetben ingázik a két család között, tehát hol az édesanyjánál van, hol pedig nálunk. Niki korábban még fizikai kapcsolatba került a betegeivel, úgy találtuk jónak, ha hosszabb ideig nálunk van a gyermekünk. Egy hónapig csak telefonon és chaten tartotta a kapcsolatot az anyukájával, ami nem volt egyszerű, hiányoztak egymásnak„ – mondta a lapnak Kristóf.

„Végül úgy döntöttünk, hogy biztonsággal átmehet hozzá. Viszont, mivel a járványhelyzet miatt ez nem kockázatmentes, így a tesztelés mellett döntöttünk”-magyarázta.

Nem szerették volna, hogy a gyerek legyen a hordozó. „ Niki beszerzett teszteket és a múlt héten elvégezte azokat, amik negatív eredményt hoztak mindannyiunknál. Ám mivel ez a pillanatnyi állapotot tükrözi, abban maradtunk, hogy megismételjük a tesztet. Belegondolva tényleg vicces a helyzet, hogy az exem és a feleségem együtt van, de nálunk ez nem probléma.„

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Kristóf és Zita 2018-ban házasodott össze, tavaly novemberben született meg a közös gyermekük. „ Zita és Niki jóban vannak. Sokat beszélnek, Lóci iskolai dolgai miatt is tartják a kapcsolatot.

Fotó: Facebook

Sőt, volt olyan, hogy Niki vigyázott Levire, hogy sétálhassunk egyet kettesben a közeli parkban. Nálunk ez teljesen természetes, hisz nagyon jó viszonyban vagyunk mindannyian. Tudom, ez ritka, de örülök, hogy esetünkben ez így alakult”-mondta a Blikknek a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?