HŰHA

Súlyos betegségéről vallott Zámbó Jimmy fia

Zámbó Krisztián hét éve hallgat arról, mi történt vele a 2012-es tehetségkutatóban, ahol gyakorlatilag elsöpörte őt a népharag.
  • Szerző: Buster

Zámbó Krisztián ugyan két könyvet is írt kalandos és fájdalmakkal teli életéről, de arról, amiről most egy videóban mesélt el, korábban még sosem beszélt. Zámbó Jimmy fia nem egészen önszántából jelentkezett annak idején a tehetségkutató műsorba, hanem mert szerelmének édesanyja erre kérte őt a halálos ágyán. Ő volt az, aki hitt benne, az énekes pedig nem akart neki csalódást okozni.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Fotó: Markovics Gábor

„Az anyósom, aki egy gyönyörű, fiatal nő volt, a kórházi ágyán mondta nekem, hogy szeretné hallani tőlem a Bukott diákot az X-Faktorban. A bemutatkozásom egyébként jól is sikerült, de onnantól kezdve teljesen stressz alatt voltam és úgy éreztem, nem vagyok oda való. Mindenki azt sugdosta a táborban is, hogy csak azért kerülhettem be, mert Jimmy fia vagyok, pedig én mindent megtettem, hogy a legjobb legyek. Senki sem rettegett jobban, mint én…

– kezdte a videóüzenetében Zámbó Krisztián, aki belebetegedett abba a szélmalomharcba, amit a műsor jelentett számára.

„Azóta gyógyszereket szedek, mert az ott töltött időben súlyos reflux betegség alakult ki nálam. Akkoriban minden reggel úgy keltem, hogy a sav elöntötte a torkomat és nem, hogy énekelni, de beszélni sem tudtam rendesen. Sajnos, ha feszültség ér, még ma is előjönnek a tünetek”

- árulta el Krisztián, aki arról is beszélt, hogy mentora, Keresztes Ildikó nem sokat törődött vele azokban a hetekben, amikor a nézők folyamatosan benntartották őt a versenyben.

„A mentoromtól semmi segítséget nem kaptam. Egyszerűen levette rólam a kezét és éreztem is, hogy nem szerette volna, hogy ott legyek”

- mondta az énekes, aki a verseny után egy éven át képtelen volt énekelni, mert nem tudta feldolgozni mindazt, amin átment a show alatt.

A fenti videóban Krisztián arról is beszél, miért érzi magát egyedül...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?