LELKIZŐ

Zokogva omlott össze a tévés legenda: Fel akarja adni a Farm VIP-et

Éva néni nem viseli jól, hogy a viszonylagos luxusból a pajtába kellett költöznie csapatával. Lehet, hogy nála most telt be a pohár?
  • Szerző: Buster

Bay Éva nagy lelkesedéssel vetette bele magát a Farm VIP játékába és az első héten remekül is érezte magát. Ez nem is csoda, hiszen egy takaros kis parasztházban indult a piros csapat kalandja. Hétfő este azonban minden megváltozik, amikor a csapatoknak helyet kell cserélniük és Éva néninek szembesülnie kell azzal, hogy a pajtában finoman szólva is puritán körülmények várják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A legendás tévébemondó az első percekben csak hüledezik a falatlan, sártengerrel körülvett pajta láttán, majd teljesen összeomlik. Nem fog menni, nem fogok tudni itt maradni, nekem ez egyszerűen sok. Fiatalként ez lehet, hogy kaland, de most már nekem ez nem megy - mondja az adásban az őt vigasztalni próbáló Vasvári Viviennek zokogva Bay Éva.

Fotó: TV2

Hogy a néni feladja -e a játékot, vagy Vivinek sikerül őt megnyugtatni, az hétfőn este kiderült a TV2 képernyőjén.

Kísérőműsorral erősít a Farm VIP

Sosem hallott kulisszatitkok, váratlan szembesítések, lezáratlan konfliktusok – Farm, ahol éltünk címen hétfőtől vadonatúj kísérőműsorral jelentkezik a TV2 népszerű kalandreality műsora, a Farm VIP. A kibeszélő műsorban Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti gazda szemtől szemben faggatja majd a szereplőket, minden nap 22:05-től, közvetlenül a Farm VIP adása után.

Az első adás vendégei a piros csapatból Vasvári Vivien és Ambrus Attila lesznek, míg a sárgákat ezúttal Horváth Éva és Terecskei Rita képviseli majd. Az érintettek többek között a hétfői lakóhely-csere nehézségeiről, személyes tapasztalatairól is mesélnek majd.

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?