SZTÁR

Zokogva vallott VV Fanni barátnője: retteg a gyilkossággal vádolt Lászlótól

Novozánszki Fanni legjobb barátnője, Erika teljesen összetört a tárgyaláson.
  • Szerző: Ripost

Hosszú szünet után szerda reggel 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye, ahol sor került az ügy vádlottja, B. László és a meggyilkolt valóságshow-szereplő legjobb barátnője, B. Erika szembesítésére. A 42 éves, magas, vékony, fekete hajú, dekoratív nő remegő lábakkal, kisírt szemekkel érkezett a bíróságra, ahol először rá sem mert nézni a korábban „lelkitársaként” emlegetett B. Lászlóra. A barátnő szerint ugyanis visszagondolva, ő sem volt biztonságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Ha nem Fanninak, hanem nekem van pénzem, most én lennék a helyében, és engem nem találnának három éve” – csuklott el a hangja Erikának, aki könnyeit nyelve kijelentette – a vádlott állításaival ellentétben –, semmi köze Fanni eltűnéséhez.

„Bírónő, esküszöm, semmi közöm és szerepem abban, hogy Fanni eltűnt” – zokogott a Bors szerint B. Erika, akinek egy korábbi vallomása is felolvasásra került, amiben arra utal, hogy mióta kiderült, B. László a vádlott, fél még egy helyiségben is lenni vele.

B. Erika a bírónőnek tagadta, hogy egy projekt kapcsán ő segített volna B. Lászlónak Fannival megismerkedni, állítása szerint a férfi kuncsaftként jelentkezett be a lánynál, s így jutott be a lakásába. Azt azonban Erika sem tagadja, hogy ő maga mesélt róla a vádlottnak, hogy Fanni az eltűnése másnapján mellműtétre készült, s hogy a barátnője pár hónappal később végleg el akarja hagyni az országot, amire szintúgy félretehetett.

„Lászlóval jóban voltunk, és tudta, hogy Fanninak operációja lesz, amire már megvan a pénz” – vallotta Erika, aki azt állítja, a vádlott lépten-nyomon azzal nyomasztotta, hogy egymillió forintra van szüksége.

B. László máshogy emlékszik az eseményekre, aki rendhagyó mód átvette védője, dr. Bálint Roland szerepét a tárgyaláson, s maga kérdezgette, s állította saját, olykor ellentmondásos vallomásaival szembe a barátnőt.

B. Erika kezdeti remegése, félelme szép lassan zokogó dühbe fordult, s minden bátorságát összeszedve, a vádlott tekintetét kerülve, de állta a sarat, s válaszolt a ma már rettegett egykori lelkitársának.

„Az ügyészi és sértetti oldal kifogásolta, hogy ügyfelem ennyi kérdést tett fel, de itt minden apró részletnek jelentősége van. László próbálta megmutatni, hogy B. Erika nem mond igazat és elfedi a valóságot” – mondta a Borsnak dr. Bálint Roland, aki szerint B. Erika rángatta bele a vádlottat az egészbe.

Nehéz igazságot tenni, vajon ki hazudik és ki nem, de egy biztos, egy percre mindenkinek megállt a szava, és néma csend honolt a tárgyalóteremben, amikor a zokogó barátnő Fanni terveiről mesélt.

„Az volt a barátnőm nagy álma, hogy abbahagyja ezt az életet, a prostitúciót, és Amerikában új életet kezd. Már repülőjegyet is nézett. A karácsonyt még itthon töltötte volna, de utána maga mögött hagyott volna mindent” – mondta könnyek között Erika, aki szerint ha Fanni élne, már réges rég kereste volna őt, mert napi kapcsolatban álltak, s az első számú bizalmasa volt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?