HŰHA

Drámai vallomás: halálra rémült a magyar sztárfodrász

Zsidró Tamás szó szerint nem hitt a szemének, amikor néhány napja felébredt. Akkor még nem gondolta, mi vár rá...
  • Szerző: Buster

Zsidró Tamás először nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy vibrálást észlel a szemében, de mire beért a szalonjába, már szinte semmit sem látott, ezért orvoshoz fordult. Hamar kiderült, komolyabb a baj, mint hitte.

Fotó: Ripost

„Átlagos napnak indult a múlt hét péntek is. Felébredtem, tet­tem-vettem, s arra lettem fi­gyelmes, hogy a jobb szemem vil­lódzik. Először be­tudtam annak, hogy az időváltozást most biz­tos nem a fe­jem, hanem a sze­mem jelzi”

– kezdte a Borsnak Zsidró, aki nem sokkal később már egy szemklinikán várta, hogy azonnal megoperálják. Az orvosok ugyanis megállapították, hogy a jobb szemének tartóhártyái két helyen is kiszakadtak, ami bármikor tovább-, és végül leszakadhat, azon pedig már csak egy kockázatos, többórás szemmű­tét se­gíthet, ha egyáltalán meg tudják menteni a szeme vilá­gát.

„Bevallom férfiasan, nagyon féltem, hogy megvakulok a jobb szememre, úgyhogy azt csináltam, amit javasoltak: beleegyeztem az azonnali műtétbe. Végül lézerrel úgymond „visszahegesztették” a leszakadt hártyákat, és szerencsémre már aznap otthon lábadozhattam”

– mondta a sztárfodrász, aki szerencsére mára túl van a kellemetlen és veszélyes helyzeten.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?