Létrehozva: 2019.10.22.

Elárulta, milyen kapcsolatra vágyik Várkonyi Andrea

Ragyog a boldogságtól Várkonyi Andrea, akivel a LifeTV sajtótájékoztatóján találkoztunk! A gyönyörű műsorvezető óriási mosollyal az arcán, bombaformában érkezett meg a rendezvényre.

Mintha teljesen kicserélték volna Várkonyi Andreát! A gyönyörű sztáranyuka az elmúlt egy évben kemény és fájdalmas időszakon ment keresztül, de a jelek szerint mindez már a múlté!

„Minden szuper, igazából nagyon jól érzem magam. Élem az életem, végre beállt egy jó egyensúly is. Dolgozom és amennyi időt csak tudok, azt a kislányommal töltök. A napjaimat úgy logisztikázom, hogy amire Nóri végez a suliban, addigra nekem sincs már dolgom” – kezdte a Ripost-nak a gyönyörű műsorvezető, aki egy év kihagyás után, a LifeTV arcaként tért vissza a képernyőre.

Fotó: Szabolcs László

„Júliusban kaptam egy felkérést, amire érdemes volt igent mondanom. Lehetőséget kaptam arra is, hogy a kreatív csapattal egy olyan műsort találjunk ki, amiben maximálisan jól érzem magam. Ez lett a Női titkok Várkonyi Andinál talkshow, aminek nem csak műsorvezetője, hanem az egyik szerkesztője is vagyok.” – mondta el Várkonyi, aki hozzátette, elképzelhető, hogy a műsor folyamán bizony merítkezik majd szakmájából. „Talán nem is tudatosan, de nyilván számít az, hogy pszichológusként kicsit könnyebben tudom észrevenni a vendégeim rezdüléseit, és így akár könnyebb is kibeszéltetni belőlük az érzéseiket.”

Várkonyi Andrea már több mint egy éve erősíti a szinglik táborát. Azt mondja, türelmes ezen a téren, de nem lenne ellenére egy kapcsolat. A tökéletes férfi megérkezésig azonban a kislányára és a munkájára koncentrál.

„Szó sincs arról, hogy a munkába temetkezem! Sokan azt kérdezik, hogy készen állok-e már egy párkapcsolatra. Nos, ez olyan dolog, hogy néha az ember azt hiszi, nem áll még készen, aztán váratlanul bejön valaki azon a bizonyos ajtón és minden megváltozik… És van, hogy várod, és mégsem jön. Talán ez nem is a „készenálláson” múlik. Jelenleg nincs párkapcsolatom, egyedül vagyok. Nem akarok rossz kapcsolatot, de félig jót sem. Egy nagyon jót viszont már szeretnék. Türelmes vagyok ezen a téren”

– árulta el a Ripost-nak Andi, aki természetesen nem ül otthon a négy fal között. Igenis randizik, és esélyt ad a férfiaknak arra, hogy megismerjék őt.

„A randi szót nem szeretem” – nevetett. „De igen, ismerkedtem, és ismerkedem is férfiakkal. Aztán az ember a találkozók különböző stádiumában eldönti, hogy akar-e további beszélgetéseket, vagy nem”

– mondta titokzatosan a műsorvezető, akiről rengeteg pletyka látott napvilágot kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral való szakítása után. Egyszer és mindenkorra tisztázza a félreértéseket, és lapunknak elmondta, jó viszonyban maradt exével.

A további részleteket elolvashatod a Ripost napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Eladó egy pazar privát birodalom Debrecenben

origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

ripost.hu

Borzasztó busztragédia: 20 ember meghalt, szakadékba zuhant egy autóbusz

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

travelo.hu

Rétisasok lettek a Fertő tó új határőrei

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van

ripost.hu

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

SZTÁRDZSÚSZ

Életveszély! Porig égett a magyar rapperlány stúdiója

SZTÁRDZSÚSZ

Veréb Tomi frappánsan vágott vissza kritizálójának