Létrehozva: 2023.01.17.

A humor lett Tóth Gabi fegyvere és nem is fél használni

Az énekesnő rengeteg bántást kap az utóbbi években és míg korábban hallgatott, mára képes viccel tompítani a gyűlölködés élét.

Mindegy, hogy hitbéli kérdésről, vagy éppen a frizurájáról volt szó, néhány emberből mind megnyilvánulásaival, mind a megjelenésével ellenszenvet váltott ki, amit időnként nyomdafestéket nem tűrő módon fogalmaztak meg. Az énekesnő sokáig türelemmel viselte a támadásokat, ám amikor már a családját támadták, úgy érezte, fel kell vennie a kesztyűt.

Fotó: Nagy Zoltán / Metropol

Frappáns válasz

A viszontválasznak is sokféle módja lehet, de úgy tűnik, Tóth Gabi megtalálta a saját eszközét. Mostantól iróniával és humorral fegyverezi le a méltatlankodókat. A minap is így tett, amikor egy bagatell ügy kapcsán ismét terítékre került a személye. Ez volt talán az a pillanat, amikor rádöbbent, hogy bármit mond vagy tesz, az úgy sem lesz jó, szóval inkább bevállalja, hogy minden az ő hibája, sőt már előre magára vállal mindent, hiszen úgy is miatta lesz az is. Ezen felbuzdulva a közösségi-oldalán elindította „A miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit”- trendet. Rengeteg válaszüzenetet kapott, amiken nagyon jól szórakozott. A Borsnak elárulta, mindig elszomorítja a rosszindulat, a hamisság, az alaptalan rágalmazás, de ma már megtanulta ezeket nagyon tudatosan kezelni.

Fotó: Instagram

A némaság nem megoldás

"Korábban némaságba burkolóztam, de nem csitultak a kedélyek, sőt, még inkább felerősödött a gyűlölködés. Rájöttem, ha csendben maradok, akkor sem változik semmi. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon szeretek viccelődni, így mostanság humorral kezelem a helyzetet. Az Instagram-oldalamon feltettem a kérdést: vajon miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit és hihetetlen válaszok jöttek. Azt kell mondjam, hogy szerencsére a magyarok értik a viccet" – mondta a Borsnak Gabi, aki most már tudja, ha felkel a nap, az is az ő hibája, ahogyan jót mosolyog azon, hogy „Tóth Gabi miatt van a front” is. Mindezek ellenére Gabi a saját életére, a családjára és a zenére koncentrál, számára ez a fontos, miközben az építő jellegű kritikákból sokat tanul.

Fotó: Instagram 

„A hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha”

Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Gúnyolhatnak, aggathatnak rám különböző bélyeget... nem számít! A zenét fentről kaptam Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként… Hibáztam és fogok is bizonyosan...esendő emberek vagyunk! 

"A hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért a zenéért, az emberekért, akik nem vakok, és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken… Köszönöm nekik” - fogalmazta meg véleményét Tóth Gabi.

Fotó: Instagram


Krausz Gábor megvédi a családját

Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor is igyekszik humorral kezelni az őt ért kritikákat, nemrég egy kommentelő átlépte azt a bizonyos határt. A sztárséf ebben az esetben már úgy döntött, ügyvéddel konzultál. 

"Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek – kezdte lapunknak Krausz Gábor. – Nem egy ilyen üzenetet kaptunk már az évek során, de a legelső, ha jól emlékszem az volt: „remélem halva születik a kislányotok”. Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt. Persze elvicceljük, de sokszor mélyen belül azért rosszul esik nyilván, amikor ezt olvasom."

Nem vagyok én sem szívbajos, írjon nekem, amit akar, de ahhoz már egy végtelenül gonosz embernek kell lenni, hogy egy gyerek halálát kívánja valaki

– nyilatkozta lapunknak korábban Krausz, aki akkor elmondta ebben az ügyben már egy ügyvédet is felkerestek.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámaian megváltoztak a Beverly Hills 90210 sztárjai az elmúlt harminc év alatt - képek

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ezt az egyszerű lépést soha ne felejtsd el, hogy isteni ropogós legyen a rántott hús

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja