Létrehozva: 2023.03.03.

Pásztor Anna 150 évig szeretne élni: Szívesen gondoskodom az unokáimról, sőt a dédunokáimról is

Az Anna and the Barbies frontemberéről, Pásztor Annáról azt gondolhatja az ember, hogy rendkívül elfoglalt lehet. Azonban az énekesnő lapunknak elárulta: mindig szakít időt a gyermekeire is. Sőt, a következő száz évben szívesen gondoskodna az unokáiról és dédunokáiról is.

Szerző SzK

Változik a társadalom, egyre elterjedtebb, hogy a nők később vállalnak gyermeket, előbb karriert építenek, majd utána alapítanak családot. A technológiai, technikai, orvostudományi fejlődésnek köszönhetően kitolódnak az évek, ami miatt tovább élhetünk. Ezzel nincs is semmi baj. Azonban a nagy korkülönbség miatt nem tudjuk annyi ideig fogni gyermekeink kezét, mint amennyi ideig szeretnénk. Pásztor Annának, az Anna and the Barbies frontemberének, a kétgyermekes anyukának erről is megvan a saját véleménye.

Fotó: Laufer László

Az a 100-150 éves kor egyáltalán nincsen olyan messze

Elképesztő, hogy min megy keresztül a világ, az orvostudomány, kitolódik a várható élettartam. Én még csak most vagyok 50, és ahogy jelenleg a tudomány áll, az a 100-150 éves kor, egyáltalán nincsen olyan messze, tehát én a következő 100 évben nagyon szívesen gondoskodom az unokáimról, sőt a dédunokáimról is.

– Nekem az anyukám most majdnem 80 éves, 75-öt alig hagyta el, mindkét nagymama még rendkívül aktív, dolgoznak is. Ez még innen 26-28 év. Ha még csak 30 évig tudok vigyázni a gyermekeimre, de miért ne tovább, akkor is 40 évesek lesznek, még bőven láthatom az unokákat is. Semmi sincsen véletlen, nekem nem véletlen, hogy így jöttek a gyerekek, ki van ez nagyon jól találva – elmélkedett a Ripost érdeklődésére Pásztor Anna, akit arról is kérdeztünk, hogy mennyire van jelen a gyermekei életében a zene, mennyire érdeklődnek, vagy adott esetben mennyire érzik azt a gyerekek, hogy az anyjuk nyomdokaiba szeretnének lépni.

 

Csinálják azt, amit szeretnek”

– Még kicsik, használják ki azt a 100-150 évet, amíg élnek. Ha járatnám őket negyvenezer szakkörre, akkor mikor lenne idejük gyerekeknek lenni? Foglalkozzanak azzal, ami érdekli őket, legyenek boldogok, csinálják azt, amit szeretnek és ne csináljanak olyat, amit nem. Például most mind a kettő megtanult angolul. Olyan jellegű rajzfilmeket és ismeretterjesztő filmeket néztünk, amitől tökéletesen megtanultak angolul. A kisfiam, 9 évesen számítógéppel különböző animációkat szerkeszt, fogalmam sincs, hogy hogyan. A 7 éves kislányom pedig belső építész programmal programoz. Most azt találták ki, hogy az egyikőjük spanyolul, a másik oroszul tanul online. Minden nap maguktól tolják, nem is erőltettem semmit – mesélte a büszke édesanyjuk, aki hozzáfűzte, hogy számára sem áll meg az élet. Közel 50 évesen elkezdett dobolni tanulni, valamint rátalált új szerelmére, a gasztronómiára. Hetente feljár a nagyvárosba táncolni, emellett folyamatosan próbálnak, koncerteznek a zenekarával.

 

 

Szerző SzK

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

magyarnemzet.hu

Félelmetes videó jelent meg az orosz pilóták kegyetlen pusztításáról

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

"Szuper szexi" - dögös vadmacskaként hódít Tolvai Reni

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi a luxuscikkekről is lemond az állatok javára

SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok kontra rossz idő - Támadnak a szeszélyes évszakok

SZTÁRDZSÚSZ

Penelope Cruz 50 évesen is igazi bombázó - galéria