Létrehozva: 2023.09.15.

Sok pénzzel húzták le Laky Zsuzsit, kitálalt a történtekről

Még most is beleborzong a pillanatba Laky Zsuzsi, amikor 20 évvel ezelőtt Párizsban az ő nevét mondták ki győztesnek, ő lett Európa szépe. A gyönyörű modell egy pillanat alatt híres és népszerű lett, mindenhová meghívást kapott, állandóan utazott. Ráadásul olyan világsztárokkal találkozhatott, mint Eros Ramazotti, Ricky Martin, vagy éppen Albert monacói herceg. De arról most beszélt először, hogy a csillogó felszínnek bizony komoly árnyoldala is volt.

Augusztus 13-án volt húsz éve, hogy egy magyar lány nyerte az egyik legrangosabb európai szépségversenyt, Laky Zsuzsit választották meg Európa szépének. Az akkor 19 éves nagykanizsai szépséggel hatalmasat fordult a világ, a 678 gyémánttal díszített aranykoronán kívül a győztes magyar hölgy 100 ezer euró pénzjutalmat, ékszereket, ruhákat, utazásokat és egy kis autót is nyert. Mindenhová meghívást kapott, nem csak itthon, egész Európa megismerte, rajongott érte. A Magyar Turizmus Rt. az ő arcával reklámozta óriásplakátokon Magyarországot Európában, és egy légitársaság egy évre Zsuzsi arcát festette a repülőgépeire, külföldön igazi királynőként bántak vele.

 

Laky Zsuzsi: Csoda történt velem Párizsban!

A gyönyörű modell visszagondolva a történtekre, a hatalmas, hirtelen jött sikerre, azt mondja: szerencséje van a családjával, mert ők a földön tudták tartani. Mert miután őt választották Európa szépének, mintha egy másik életbe került volna.

– Az a vicc az egészben, hogy először el sem akartam utazni Párizsba a versenyre, mert az itthoni döntőben csak udvarhölgy lettem, nem is én nyertem – mesélte Laky Zsuzsi.

Aztán mégis elrepültem, Disneylandban voltunk a lányokkal másfél hónapig, és őszintén mondom, nem is tartottam magamat esélyesnek a többi gyönyörű lány között. Luxus körülmények közt voltunk, jól szórakoztunk, közben egyszer csak a legszebb 12-ben, majd a legjobb ötben találtam magam. Amikor pedig a döntőben kimondták, hogy Magyarország, vagyis én vagyok a nyertes, szerintem sokkot kaptam, ami napokig el sem múlt. Királynőként kezeltek, vittek mindenhová, egész egyszerűen elképesztő időszak kezdődött.

Zsuzsi élete onnantól hosszú ideig tényleg királynői volt, híres emberekkel találkozott, Eros Ramazotti például el sem kezdte a budapesti koncertjét addig, amíg a gyönyörű modell be nem ment az öltözőjébe.

Ez ciki is volt, a tolmáccsal mentem be hozzá, nehogy bárki pletykáljon utána. De találkoztam Ricky Martinnal is és én voltam az egyik díszvendég Albert monacói herceg bálján. Nagyon szép időszak volt, rengeteg meghívást kaptam, állandóan repültem, de valahogy aztán vége lett. És most már tudom, hogy az az oka, hogy nem volt mellettem egy olyan menedzser, aki kézben tartotta a dolgokat. Nagyon fiatal voltam, nem vettem észre, hogy többen azért voltak mellettem, hogy pénzt keressenek rajtam. Biztos vagyok benne, hogy sokan lehúztak így pénzzel. Jobb, ha nem is gondolok bele mennyivel!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Részegen csinált botrányos interjút a Dortmund sztárjával a liverpooli legenda - videó

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

metropol.hu

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

mandiner.hu

Váratlan helyen bukkant elő Orbán Viktor, nem érkezett üres kézzel (VIDEÓ)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

mandiner.hu

Félelem és reszketés Németországban: minden ötödik ember napi szinten szorong a klímaválság miatt

origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

travelo.hu

Különleges, szökött halat fogtak a balatoni horgászok

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Hogy megnőttek: 30 év után újra együtt a Mrs. Doubtfire gyereksztárjai, így néznek ki most

SZTÁRDZSÚSZ

Nagy a szomorúság Berki Mazsiéknál: a kislánya elvesztette a kedvencét