Létrehozva: 2023.12.24.
Módosítva: 2023.12.24.

A Gáspár család a Netflix előtt tölti a karácsonyt

Kicsit nyugodtabb légkört teremt idén a Gáspár család. Bea elárulta, hogy már elfáradtak a folyamatos felhajtásban, ami a karácsony körül van. Persze így is egy teljes menüsorral készülnek az ünnepi vacsorára, de a hangulat teljesen más lesz.

Lassan, óvatosan, de a Gáspár család is készül a karácsonyra. Bea szívesen beszámolt ezekről a napokról a Ripostnak: azt is bevallotta, hogy egészen megváltoztak az érzései az ünneppel kapcsolatban.  

„Gyerekként imádtam és mindig nagyon vártam a karácsonyt, őszintén szólva ez felnőtt koromra kicsit átalakult. Egyre kevésbé örülök neki a sok készülődés, stressz, vásárlás miatt. Ide-oda menni, ez már nem hiányzik nekem” — mondta Bea. Az idei karácsonyuk emiatt egy kicsit máshogy is fog zajlani. 

Újfajta karácsony vár a Gáspár családra (Fotó: hot! magazin)

Nem a szokásos 

A korábbi évekhez képest nyugodtabb karácsonyt akarnak tartani. Nem is fognak sokat főzni, nem rendeznek hatalmas vacsorát, helyette inkább a közös filmezésen lesz a hangsúly.  

„Megbeszéltük, hogy nem lesz nagy felhajtás. A legfontosabb mégis csak az, hogy együtt legyünk. Eszünk egy jót aztán ledőlünk a kanapéra netflixezni” — vallotta be a sztáranyuka. 

Ajándékozni se nagyon szoktunk ilyenkor.

— tette hozzá. Ők inkább évközben lepik meg egymást, ha szükség van rá. A Gáspár család fiatal szépségei, Virág és Evelin például már megkapta az úgymond karácsonyi ajándékát. Virág egy televíziót szeretett volna, mert tönkre ment az előző, Evelin pedig konyhai kiegészítőket. Egyébként Bea és Győző se ajándékoz egymásnak kiemelten az ünnepekor. 

„Minél idősebb az ember annál fontosabbak számára az eszmei értékek. Én úgy érzem szinte mindenünk meg van, fölösleges csak azért költeni a pénzt mert karácsony közeledik. Persze a születésnap más, ott elvárom az ajándékot” — mesélte nevetve. Majd gyorsan kiemelte: 

Egyébként is mindenki szeme előtt Győző 50. születésnapja lebeg.

A TV2 sztárja ugyanis január elején ünnepli a kerek számot. Bea röviden már azt is megosztotta lapunkkal, mik lesznek a terveik.  

Csak négyesben akarjuk tölteni.

 — árulta el. Úgy tűnik egy meghitt vacsorát terveznek kizárólag négyesben. Meglepetés buliról, vagy meglepetés vendégekről egyáltalán nem lesz szó. Számukra első a család, ezért most nem valószínű, hogy barátokkal együtt köszöntenék fel Győzőt. 

A karácsony menete 

Virág és Evelin mindig segít az ünnepi menü elkészítésében édesanyjuknak, ami viszonylag könnyedén megy, mert a család lány tagjai kifejezetten szeretnek főzni. Pont ezt prezentálja Bea eddigi összes szakácskönyve is. 

A karácsonyi vacsora után meglátogatjuk anyukámat. 

— kezdte Bea a megszokott rutin felvázolását.  

„Ezt követően pihenünk és filmezünk, addig amíg Győző a lányokkal el nem indul az éjféli misére. Ők ugyanis minden évben elmennek, én pedig ilyenkor szoktam kicsit rendbe szedni a házat, elpakolni a konyhában” — folytatta. Persze Bea azt is kiemelte, hogy soha semmi nem történik ennyire gördülékenyül. Valami mindig elromlik, nem sikerül vagy rosszul alakul. Egy szomorú történetet is elmesélt ezzel kapcsolatban. 

Egyszer figyelmetlenségből megromlott egy nagy adag halászlé.

„Benne felejtettem egy hő megtartó edényben, és konkrétan másnapra már ehetetlen volt. A karácsonyi menüt pedig mondhatni kezdhettük is újra. Utólag már talán vicces egy helyzet, de akkor borzasztó dühítő volt” — mesélte Gáspár Bea. 

Győzőék most nem rendeznek nagy lakomát (Fotó: hot! magazin)

„Itthon bármikor lehetünk”

Bár a szilvesztert is együtt tölti az ikonikus család, egybekötik egy utazással is. Belföldön maradnak, de mindenképp egy szállodában ünnepelnek. 

„Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi legyen. Először maradni akartunk, aztán a lányok mondták, hogy itthon bármikor lehetünk. Beláttam, hogy igazuk van szóval egy elegáns hotelben koccintunk az új évre” — osztotta meg lapunkkal Bea. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

borsonline.hu

Házasság első látásra: Összeomlottak a szereplők, mindenki elsírta magát – galéria

magyarnemzet.hu

Bejelentették, mikor készül el a Budapest–Belgrád gyorsvasút

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

magyarnemzet.hu

A Magyar Péter-féle tüntetésen felszólaló polgármester már másfelé kacsintgat

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Penelope Cruz 50 évesen is igazi bombázó - galéria

SZTÁRDZSÚSZ

Ilyet még nem láttál! Marics Petivel koncertezhetne a Romantic

SZTÁRDZSÚSZ

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

SZTÁRDZSÚSZ

Friss fotón a terhes Iszak Eszti: a tengerparton mutatta meg gömbölyödő pocakját