Létrehozva: 2023.12.15.

Jó pár embert megszívathatott Sebestyén Balázs a feledékenységével

Sebestyén Balázs ismét nem úgy távozott egy benzinkútról, ahogy azt bárki más tenné. Ezúttal azonban nem fizetni felejtett el.

A héten mindenkit letaglózott Vadon Jani váratlan bejelentése, hogy nem folytatja tovább Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel reggeli műsorukat. Így a csütörtök délutáni, kecskeméti frekvenciaavató kitelepülésük egyben Jani búcsúrendezvénye is lett. 

„Valljuk be őszintén, ez egy méltó kitelepülésünk volt, mert az az ember mennyiség, meg az az szeretet, kedvesség, ami fogadott Kecskeméten…” – mondta Vadon Jani, és a szavaival műsorvezető társai is egyetértettek. Azonban nem mindenki örült annak, hogy a Balázsék stábja a városban van. Sebestyén Balázs ugyanis galibát okozott az egyik helyi benzinkútnak. Kivételesen most nem fizetni felejtett el, ahogy korábban többször is, ennél még kellemetlenebb dolog történt.

Balázs műsor közben vallotta be, hogy automatikusan zsebre vágta a benzinkút mosdójának kulcsát, amikor végzett a dolgával. Ezután jó idő eltelt, mire észrevette a feledékenységét, hogy nem sikerült leadnia a kulcsot a kutasoknak. Sőt igazából azt se tudta, hogy bezárt-e valakit távozáskor, de az biztos, hogy akinek utána akadt sürgős dolga a vécén, az nagyon megszívta, mert bemenni nem tudott. A történtekről péntek reggel mesélt bővebben. 

Tegnap bementem egy benzinkútra, ilyen kulcs elkérős volt a vécé. Eleve utálom az ilyen dolgokat, el tudom képzelni, hogy azon a kulcson mi van! Amikor elkéri valaki, nem mos kezet, és utána gyakorlatilag szalvétával fogod, mert nem tudod, mi mennyiségű mikroba van rajta. De véletlenül nálam maradt a kulcs, mert bepattantam a kocsiba, késésben voltam, éppen csak odaértem Kecskemétre, és ott maradt nálam. Egy srác felajánlotta, hogy ő visszaviszi. Dealeltünk, ő játszott egyet, nyitott egy ddventi naptárat, és odaadtuk neki a kulcsot, hogy tegye már meg, hogy visszaviszi akkor

 – mesélte Balázs.

Meghatóan búcsúzott kollégájától

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán is megköszönte, hogy utolsó közös kitelepülésükre rengeteg ember elment. Azonban a műsorvezetőtől nem megszokott módon érzelmesen már el is köszönt Vadon Janitól.

„Minden percét imádtuk, köszi Kecskemét! Ebben a formában hárman, most álltunk utoljára színpadon. Köszi, hogy ennyien eljöttetek, köszi hogy így szerettek minket, köszi hogy ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól és köszi, hogy ennyire fontos nektek ez a műsor. Nehéz szívvel de nagyon jókedvűen csináltuk végig! Nem akarok még búcsúzkodni hiszem van még pár adás együtt haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon. Köszi mindent srácok” – írta kollégáival és a közönséggel közös képhez a műsorvezető.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így bántalmazta feleségét Magyar Péter - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

borsonline.hu

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

mandiner.hu

Ez már a vég kezdete? Újabb ukrán településen tűzték ki az orosz zászlót

origo.hu

Nevet változtatott és külföldre költözött a Megasztár egykori énekesnője

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Válassz egy szimbólumot, és kiderül, mit tartogat számodra a jövő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

54 éves lett Uma Thurman: íme a legemlékezetesebb pillanatai – galéria

SZTÁRDZSÚSZ

"Szuper szexi" - dögös vadmacskaként hódít Tolvai Reni

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi a luxuscikkekről is lemond az állatok javára

SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok kontra rossz idő - Támadnak a szeszélyes évszakok