TÉLI OLIMPIA

Kórházból siet a reptérre az olimpiai bajnok magyar testvérpár anyja

Szabina asszony szervezetét megviselték az elmúlt napok izgalmai. Ez sem tarthatja vissza attól, hogy ott legyen vasárnap Ferihegyen.
  • Szerző: HBK

Vasárnap érkeznek haza a téli olimpia magyar aranyfiúi: Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba immáron olimpiai bajnokként üdvözölheti majd a szeretteit Ferihegyen. A repülőtérre a Liu fivérek édesanyja, Szabina asszony a kórházból siet majd ki.

A büszke anyuka már az egyéni számokban betegre izgulta magát Shaolinék miatt, sajnos ott nem jött össze az éremszerzés. Nem csoda, hogy a stresszes napok kihatottak a szervezetére, kivizsgálásra kórházba vitték még a váltó döntője előtt. Babonából nem akarta bekapcsolni a televíziót, nem akart plusz munkát adni az ápolóknak azzal, hogy szívinfarktust is kap.

„Kimegyek a repülőtérre vasárnap a fiúkhoz. Tegnap webkamerán keresztül tudtunk beszélgetni, Ádó rögtön felhívott, kérdezte, hogy el tudom-e hinni ezt az egészet. Hát egyikünk sem tudta elhinni. Shaolinnal hosszabban tudtam beszélgetni, nagyon boldog, de még ő sem fogta fel igazán a történteket” – mesélte a %%-nak Szabina asszony, akit péntek délelőtt sikerült telefonon utolérnünk.

És ezeket olvastad már?