TÉLI OLIMPIA

Tombolt az aréna: magyar koris lett a téli olimpia új sztárja!

Tóth Ivett bevállalós volt, szöges övben és bőrmellényben korcsolyázott. A nézők megőrültek érte.
  • Szerző: HBK

Tóth Ivett 23. lett a női műkorcsolyázók szerdai rövidprogramjában a pjongcsangi téli olimpián, így pénteken bemutathatja kűrjét. A magyar sportolóért megőrültek a szurkolók, miután bőrszerkóban, az AC/DC-re korcsolyázott végig a jégen.

Ivett a Black in Black és a Thunderstruck című slágerre fűzte fel a koreográfiáját, amiért nagyon hálás volt a közönség, pedig általában komolyzene szól a műkorcsolyaversenyeken.

„Az AC/DC az én ötletem volt, de a koreográfusomnak is megtetszett, és segített is ellazulni. Azt gondoltam, hogy ha egy ilyen nagy csarnokban AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz”nyilatkozta Tóth a zeneválasztással kapcsolatban.

A magyar koris nem tévedett, a Twitteren sok bejegyzés született a produkciója után. Valaki azt írta, nem érdekli a sportág, de ez a pár perc nagyon felrázta. Többen is dicsérték a bevállalós ruhaválasztást (pl. az AC/DC szólógitárosát, Angus Youngot ábrázoló mellényt viselt), ami miatt azonnal bele is szerettek az olimpián.

Nézd meg a gyakorlatról a fotógalériát!

Ivett magyar idő szerint péntek hajnalban mutathatja be a kűrjét, akkor viszont már nem rockzenére korcsolyázik, a Carmen adja majd az ütemet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?