TESTFACTOR

- 32 kg másfél év alatt: Rubint Réka segítségével bombanő lett a duci anyuka

Döbbenetes akaraterőről tett tanúbizonyságot a Tatán élő Imre Mónika. A 32 éves anyuka megelégelte túlsúlyát, és egy szép napon elhatározta, hogy le fog fogyni. Fogadalmát tett követte!
címkék:
  • Szerző: D.K.

Mónika tisztán emlékszik arra a bizonyos május 2-i napra. Felkelt az ágyból és azt mondta magának: „Elég volt a kövérségből!” Az elhatározás pillanatában 82,5 kg volt a súlya, ami talán nem tragikus – ő viszont mind ehhez csupán 152 cm magas, tehát kimondottan ducinak számított. Korábban többször is próbált lefogyni, de sosem járt sikerrel. Azon a bizonyos május 2-i reggelen viszont megérezte magában az erőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Imre Mónika

S hogy miért akart lefogyni? Nem a párjának vagy más férfinak, sőt még csak nem is magának akart tetszeni, hanem az akkor egy éves kislányának! „Rájöttem, hogy mennyire jó érzés lesz majd neki, ha büszke lehet csinos anyukájára…”- magyarázza Mónika.

Azonnal változtatott

Mintha varázsütésre történt volna, egyszerre elszánt lett és magabiztos: „Megfeleztem a napi kajámat és elkezdtem tornázni, illetve futni. Szigorú voltam magamhoz, fokozatosan növeltem az edzésre fordított időt és a gyakorlatok ismétlésszámát.

Fotó: Olvasoi Foto

Norbi Duci tréningje nagyon sokat segített. Mindvégig az járt az eszemben, hogy az én kislányom is megérdemli, hogy csinos anyukája legyen. Az volt az érdekes, hogy miközben nőtt a teher, egyre jobban bírtam, nem győztem csodálkozni. Az utolsó 10 kg leadásában Rubint Réka karanténos online tornája és a húgom, Imre Brigitta segített, aki menet közben személyi edző lett.”

 

Heti 4-5 futás és felülések!

Elhatároztam, hogy futni fogok, legalább heti 4-5 alkalommal. Az elején 3 percig bírtam, egy év múlva már 40 percet tudtam megállás nélkül futni. Az edzés első napján 5 db felülésre futotta az erőmből, ezt emeltem minden nap.

 

Fotó: Olvasoi Foto

Semmi cukor!

Mónika saját bevallása szerint korábban rengeteget evett, ezért felezte el a mennyiséget. Az első három nap maga volt a pokol, de utána hozzászokott a szervezete a kisebb adagokhoz. Persze minőségi változtatásokat is beiktatott. „Édesség helyett inkább zöldséget és gyümölcsöt ettem. Fokozatosan vontam ki a cukros üdítőt, fehér lisztet és a kenyeret az étrendemből. Viszont igyekeztem minél több vizet inni.”

Sikerszériát robbantott a csinos külső

Másfél évvel a teljes életmódváltást követően Mónika most 51 kg, vagyis 32 kg-ot fogyott, ami fantasztikus eredmény. „Próbáltam minél többször együtt tornázni a lányommal, sokszor ő volt a súlyzóm. Az első három nap alatt rögtön 3 kg tűnt el rólam. Az ilyen sikerélmények adtak erőt minden egyes nap ahhoz, hogy ne adjam fel.„

Sokan észrevették a változást, Mónika rengeteg fogyókúrázót motivál (Olvasói fotó)

”Nemcsak lefogytam, de lélekben is sokkal erősebb vagyok, rengeteg új célom lett.Jelenleg takarítónőként dolgozom, de menet közben jogosítványt szereztem és elvégeztem egy műkörmös, illetve egy szempillás OKJ-s tanfolyamot, nagyon szeretnék egy saját szalont. De, ami mindennél fontosabb: a lányom úgy nőhet fel, hogy csinos az anyukája, akire büszke lehet.„

 

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?