FITTFAZÉK

Ez az új diétás őrület: csupa hab sünitorta lett a palacsintából!

Elképesztő látvány- és ízvilággal kápráztatnak el mindenkit már megint Norbi rajongói! Ilyen lenyûgöző külsejû és finom palacsintatortát még biztosan nem ettél! Kóstold meg!

Nemcsak szédületesen gusztusos, de elképesztően finom is ez a méltán népszerű diétás palacsintatorta. Szénhidrát csökkentett, hiszen nem tartalmaz fehér lisztet és cukrot sem. Ha éppen egy alakbarát, szuper édességre vágysz, akkor megtaláltad a tökéletes megoldást! Amilyen hamar elkészül, éppen olyan gyorsan el is fog fogyni! Biztosan az egész család kedvence lesz!

Update palacsinta recept:

- 5 evőkanál Update1 Norbi liszt

- 4 db tojás

- 3 teáskanál Update1 Zero cukor (ízlés szerint)

- Tej, szódavíz (annyi amennyiből palacsintatészta sűrűségű lesz)

- Olaj a kisütéshez

Elkészítés:

Kézi mixerrel keverd simára a tésztát, majd süsd ki.

Csupa hab palacsintatorta:

Hozzávalók:

- 10-12 db update palacsinta

- 150 g darált dió

- 55 g Update1 Zero porrá őrölve (a dióhoz és habhoz elosztva ízlés szerint)

- cukormentes lekvár

- 8 db tojás (csak a fehérje)

- kevés citromlé

- pici só

Így készítsd a tortát:

- Egy kapcsos tortaformába rétegezd bele a palacsintákat. Minden darabot kenj meg vékonyan lekvárral, majd szórd meg az édesítőszerrel összekevert dióval. A legtetejére csak lekvár kerüljön.

- A tojásfehérjéket verd kemény habbá édesítővel, citromlével és pici sóval. Majd keverj bele két kanál lekvárt.

- Habzsák segítségével nyomkodj kis halmokat a palacsintatorta tetejére.

- 180 fokra előmelegített sütőbe rakd be, és vedd vissza 130 fokra a hőfokot. Így süsd egy órát, majd kapcsold ki a sütőt, és hagyd még fél órát száradni benne.

- Figyelj oda a hőmérsékletre, mert hamar megéghet.

Jó étvágyat!

Forrás: Kiss Gabriella

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?