kulcsár edina
Ez a rágcsálnivaló egyszerû mesésen finom. Elkészítése könnyû, de a legjobb benne, hogy vigyáz az alakodra.
Nagyon finom, nagyon könnyű, nagyon ropogós - mi kell még egy tökéletes diétás finomsághoz a bikiniszezon előtt? Természetesen nem más, mint a recept, melyet máris mutatunk, és villámgyorsan, pofonegyszerűen elkészítheted ezután már te is.
Hozzávalók
Így készítsd el
1. Keverd össze a krémsajtot, a vajat és az édesítőt, míg homogén, kissé habos krémet nem kapsz.
2. Add hozzá a tojást és a vaníliát, majd keverd simára.
3. Öntsd hozzá fokozatosan a lisztet, a sót és a sütőport. A massza kissé ragacsos lesz, de ne ijedj meg tőle, ez így normális. Tedd a hűtőbe a tésztát 1 órára pihenni.
4. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A tésztát nyújtsd kb fél centi vastagra, szaggass belőle karikákat, majd sorakoztasd ezeket sütőpapírral bélelt tepsibe. Villával szépen megformázhatod a nyers kekszlapok tetejét. Mehet a tepsi a sütőbe!
5. Süsd a finomságot 15-18 percig, míg szép aranybarna nem lesz.