YESSS

Tarol a kötött: nem volt még ennyire különleges ez a divat

Most jöhet a kötött, minden mennyiségben. Nincs még vége a télnek, érdemes egy fantasztikusan csinos szettet választani!
címkék:

Kötött cuccok nélkül nem is igazi az idei tavasz! Nem semmi, hogy milyen dögös szetteket mutattak be a modellek a kifutókon. Páratlan fazonok, és utcai viseletre is szuperül alkalmas kötöttben sétáltak végig a fotósok előtt. Sportos, vagány, ördögien szexi és laza stílusok is felvonultak. Hibátlan téli, kora tavaszi választás a divatban. Neked melyik tetszik?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Vadító, ahogy a kötött pulcsi, a sállal és a táskával, kiegészítőkkel passzol. Az aprócska short, már csak hab a tortán!

divat

(Photo by Estrop/Getty Images) divat

2. Csinos alkalmi ruhához egy kardigán és egy lábszárvédő, micsoda ötlet!

divat

(Photo by Estrop/Getty Images) divat

3. Csodás, trendi hosszú kardigán rojttal, brutál divatos most.

divat

(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images) divat

4. Dögös, szexi egy ilyen rucira a vörös kardigán. Talán kicsit túlzás is a hétköznapokra.

(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images) divat

5. A kép magáért beszél, ez a szett mindent visz. Kényelmes, csinos, nőies. A szandál talán kicsit túlzás....

/Gamma-Rapho via Getty Images) divat

Így mosd a kötött holmikat

Bizonyos kötötteket betehetsz a mosógépbe, de érdemes mindig megnézni a ruhák címkéit. Ezeket alacsony hőfokon, kímélő programon nyugodtan tisztíthatod. Amikor kivetted a gépből, fektetve hagyd száradni őket, így megőrzik a formájukat. A víz ne legyen túl meleg vagy hideg, egyik sem tesz jót a gyapjúnak. Mosópor helyett használj folyékony mosószert, mert a szemcsék nem oldódnak fel rendesen, és durván beletapadhatnak a szálakba. Csöpögő, víztől elnehezült pulcsit soha ne akassz fel vállfára, mert elnyúlik a szabása.

A kényes kelmék megfelelő programon bekerülhetnek a gépbe is, ám maximum 30 Celsius-fokos vízzel érintkezhetnek, és jó, ha kifejezetten kasmírmosószert használsz, mely megakadályozza, hogy sprőddé, bolyhossá váljon az anyag.

Nem árt, ha egy kupacba gyűjtöd a kötött holmikat és színeik szerint összeválogatva, együtt teszed be őket a gépbe. Erre azért van szükség, mert, ha nehezebb anyagokkal – például farmerral, vagy bármilyen kapcsos, cipzáras ruházattal – dörzsölődnek össze, kihúzódhatnak a szálaik, esetleg kibolyhozódhat a felületük.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?