Létrehozva: 2018.08.29.

Döbbenetes szolgáltatást kínál ez a férfi a nyílt utcán

Több ezren megosztották, sokan egyetértettek vele, mások felháborodtak. Pedig mindössze annyit tett, hogy kiült egy stand mögé, kiírta, mit ajánl, ráadásul ingyen. Viszont a téma rettentõ megosztó manapság...

Hihetetlen sok emberhez eljutott egy apuka bejegyzése a Facebookon, aki kiült a kertje előtt a járdára, kiírta hogy ingyenes elfenekelés, és megosztotta a fényképet az interneten. Az USA-ban élő Dwayne Stamper egyáltalán nem poénnak szánta, hogy segít megnevelni a hisztis, elkényeztetett gyerekeket: szerinte a rendszeres és alapos elfenekelés a legjobb nevelési módszer.

Megosztotta a közönséget: sokan kifejtették, hogy bizony, a mai gyerekeknek egy alapos elfenekelés hiányzik, de mások azt a nézetet vallják, hogy ez gyerekbántalmazásnak számít, és hatalmas károkat okoz. A Yahoo megkérdezte a férfit is, hogy mi volt a célja a felajánlással.

Dwayne elmondta, hogy az ötletet az adta, hogy egyik nap a szupermarketben sorban állás közben az előtte lévő anyuka ötéves kisfia megállás nélkül üvöltött, amiért nem kapott rágógumit. Amikor ott, helyben felajánlotta az anyukának, hogy szívesen elfenekeli a gyereket, az anyuka azt mondta, hogy nem használna. Dwayne már akkor kiírta Facebookra, mit gondol a mai gyereknevelésről, az ingyenes felajánlás ötlete később jött.

Nem győzi hangsúlyozni, hogy annak idején őt is rendszeresen elfenekelte az apja, és ennek köszönhetően lett rendes ember belőle. Szerinte nem szabad a gyerekeket kézzel ütni, megverni, de egy erre rendszeresített fával elverni a feneküket szükséges, és kell. Hozzáteszi: csak a 13 év alatti gyerekeket szabad elfenekelni, felette már nem ér semmit. Õ is így csinálta a saját gyerekeivel.

Az ügy akkora vihart kavart az USA-ban, hogy szakértők is megszólaltak. Gyermekpszichológusok szerint nincs arra bizonyíték, hogy a gyerekek rendszeres elfenekelése jó hatással lenne a fejlődésükre. Sőt, ellenkezőleg: a gyerekek agresszívvé válhatnak tőle, és felnőttként bántalmazhatják a saját családjukat. Dwayne szerint azonban ez nem így van, és állítja: csak az mond ilyet, akinek még nincs saját gyereke.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

mandiner.hu

Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Kudarcba fulladt Dobó Ági nyaralása, megtudtuk, mi történt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-