MAMAKLUB

Elege lett a nőknek a tökéletes sztármamiból: Nem köszönte meg, amit kapott

Annyi képet tett közzé szülés után is bomba testéről, hogy sok anyukának már jó ideje a bögyében volt. Nem csoda, hogy amikor kislánya tökéletes gyerekszobáját is megosztotta a nagyközönséggel, valóságos lincshangulat kerekedett az interneten.
  • Szerző:

Míg a férfiak imádják Kim Kardashian gömbölyded formáját nézegetni, addig a nők nagy része mélységes haragot táplál iránta. No, nem az alakja miatt, hanem azért, mert a milliárdos sztár folyamatosan a világ képébe vágja, hogy milyen tökéletes az élete. A legutóbbi fotójával aztán olyan haragot zúdított magára, amit sokáig nem fog elfelejtetni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Azt történt ugyanis, hogy Kardashian megosztott Instagram oldalán egy felvételt a gyerekei játszószobájáról. Nem is az csapta ki a biztosítékot, hogy milyen sok és drága játék van benne, még a gyerekek külön kis gardróbszobája sem. Hanem a makulátlan, tökéletes rend:

Nem csoda, hogy amikor az amerikai tévés házigazda, Ellen Degeneres megosztotta a fotót, és kérte az anyukákat, mutassák meg az ő gyerekeik játszószobáját, sorra érkeztek a fényképek a rendkívül kupis gyerekszobákról.

Sok anyuka persze az elején sietett leszögezni, hogy az ő gyereküknek nincs külön játszószobájuk. Sőt, van, hogy csak egy játszókanapéra futja. És az is rendetlen.

Ez az anyuka megjegyezte, hogy amint az a képen látszik, ők nem tudnak lépést tartani Kim Kardashian-nel.

Azt elég sokan megüzenték a sztáranyukának, hogy ahol gyerekek játszanak, ott bizony nem mindig van makulátlan rend.

Főleg, ha a gyerek annyira eleven, hogy öt perc alatt képes ekkora káoszt okozni:

Persze azt is sokan megjegyezték, hogy más feladatuk is van a ház körül, mint egész nap a gyerek után pakolni.

Ez az anyuka például egyenesen azt írta, hogy már rég feladta, hogy a három kisfia után pakoljon; inkább úgy tesz, mintha ez a szoba nem is létezne.

A gyerekek ugyanis képesek két perc alatt káoszt csinálni. Ez az anyuka tegnap tette patent rendbe ezt a játszószobát.

Hogy Kim Kardashian mit szólt a felvételekhez, arról egyelőre nincs információnk; de az biztos, hogy az anyukák alaposan berágtak rá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?