MAMAKLUB

Elképesztő vihart kavart az anyuka fotója, durván beszóltak neki a nők

Az anyuka vacsorát készített a gyerekeinek, de valamit nagyon benézett. A végeredményt azért lefotózta és megosztotta a neten. A kép aztán kiverte a biztosítékot a többi anyukánál, megindult a szitokáradat...
címkék:
  • Szerző: SK

Felrobbantotta az internetet egy anyuka Facebook posztja: tésztát főzött a két kisgyermekének, és csak akkor vette észre, mekkora hibát követett el, amikor már a gyerekek ették a finomságot. Rebecca ugyanis azt hitte, a tésztadarabok mosolygó fejeket utánoznak.

A vicces tésztában ugyanis nem mosolygó arcok, hanem pici péniszek voltak, és a fiatal anyukát sokkolta a látvány, ahogy a három éves és a hét hónapos gyerekei falatozzák.

 

Suggully Stevenson (@picturesitakethatarefun) által megosztott bejegyzés,

Gondolta, megosztja a Facebookon, mekkora hibát követett el – és a java csak ezután jött. A megosztásban leírta, hogy valószínűleg az év anyukája díjat nem ő nyerné el idén. Hozzátette, hogy a hároméves gyerkőc látta meg a tésztát a piacon a „mosolygó arcokkal”, és kérte, hogy vegyenek ilyet.

 

SWEETVIEWS.SK (@sweetviews.sk) által megosztott bejegyzés,

Az internet népe imádta a posztot: összesen kétszázezren osztották meg, és rengetegen kommentelték. A többség viccesnek találta a helyzetet, de sokan elkezdték piszkálni az anyukát, amiért sima tésztával eteti a gyerekeket. Azt is felrótták neki, hogy észre kellett volna vennie a hibát, már a piacon, és kötözködni kezdtek vele, hogy nyilván nem is gondoskodik megfelelően a gyerekeiről. Az anyuka egy ideig mentegetőzött, de aztán feladta, és törölte a posztot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?