Létrehozva: 2016.02.07.

Ennek a kismamának a fotója felrobbantotta a netet! Megható vallomás...

Tízezrek osztják meg a fényképet, óriási port kavart néhány nap alatt a megindító poszt - amit a férj rakott ki a Facebookra....

A közösségi oldalakon nem ritkán óriási port kavar egy-egy édesanya vallomása. Most viszont egy férj, Tony Emms volt az, aki lefotózta párját, amint gyermekével alszik, és egy igazán megható vallomást írt a kép mellé.

"Néha nem adtam a szavára, amikor fáradtan hazaértem a munkából, ő pedig azt mondta, fáradt. Hiszen úgy gondoltam, én voltam az, aki egész nap a munkahelyen dolgozott. De rájöttem, milyen csodálatos nő is az én feleségem. Amíg én távol vagyok, ő vajon csak ül a tévé előtt és lazul a gyerekkel? Hát nem! Amikor én felkelek reggel, akkor ő is felkel velem, belekezd a mozgalmas napjába: megeteti a kisfiunkat, pedig ő még éhes, és nem is evett, kicseréli a gusztustalan pelenkát, újra és újra játszik a kicsivel, amíg a baba el nem alszik.

Rendet rak, pakol, takarít, aztán ebédet ad a fiunknak, bár ő még mindig nem evett egy falatot sem, összeszedi a mindenhol heverő gyerekjátékokat, bár a kicsi mellett rendet rakni és takarítani néha olyan, mint az ablakon kidobott idő. És amikor te a munkából fáradtan hazajössz, könnyű azt gondolni, hogy a párod nem csinált semmit egész nap. De a lelked mélyén tudnod kell, hogy ez nem igaz. A belét is kidolgozta ma is, hogy boldog és egészséges legyen a gyereketek.

Tiszteld a gyermeked anyukáját! Õ egy különleges ember, aki mindent feladott, hogy a baba mellett legyen. Szívemből szeretem ezt a két embert, aki a képen van, és most hagyom is őket, hogy pihenhessenek, mert megérdemlik."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ennél cukibb ma már nem lesz: így örül Puskás Peti mesedalának csöpp kisfia

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-