MAMAKLUB

Fit Kölyköké a vasárnap az Arénában! FitBalanceKids 2016

A Fitbalance Aréna 2016 nem csak a mozgás szerelmeseit várja, hanem azokat a szülőket és csemetéit is, akik tudják, az egészséges életmódot és a sportot nem lehet elég korán elkezdeni.

A gyerekek legfőbb példaképe a család, a családban zajló minták határozzák meg azt, hogy milyen felnőttek lesznek, milyen örökséget adnak majd át az ő gyerekeiknek.

Nagy felelősség és hatalmas feladat!

"Az igazi példa mi magunk vagyunk!"

Ez a mondat lett a mottója a 10 éves FitBalance rendezvény égisze alatt elindult FitBalance Kids szülőket és gyermeküket egyszerre megmozgató programnak is.

2016. október 2-án vasárnap, ismét mozgásra hívja a FitBalanceKids a sportos és sportolni vágyó szülőket és csemetéjüket a Papp László Budapest Sport Arénában.

A Fitbalance a mozgás fontosságát, az egészség megőrzését tartja fontosnak. Ezért minden évben kétszer majdnem 100 féle különböző fitnesz óra típussal várja a mozgás szerelmeseit.

Az elmúlt 10 évben nemcsak a rendezvény, de mi magunk is rengeteg változáson mentünk keresztül. Időközben szülők lettünk és rájöttünk, hogy gyermekünknek a legfontosabb dolog a példamutatás. És az velünk, szülőkkel kezdődik. Nekünk kell gyermekeinket bevezetni ebbe a világba! Ebben az évben a rendezvény arca Rubint Réka, ő szól majd a gyerekekhez a sport, az egészséges életmód fontosságáról. 

– mondta Nacsa Zsanett, a FitBalance főszervezője

A sport és az egészséges táplálkozás jelenléte egy családban éppen ezért nagyon fontos, így a mozgás és az egészséges élet részévé válik a mindennapoknak, és nem kényszer, hanem öröm és szórakozás lesz.

A FitBalanceKids arra hivatott, hogy bemutassa a gyerekeknek a különböző fitnesz ágazatokat, így ők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb mozgás formát. Feladatául tűzte ki az egészséges életmód "becsempészését" minden családba.

A FitBalance Kids színpadon különböző játékos óratípusokat és programokat próbálhatnak ki a gyerekek, mint a Zumba Kids Wake Up, a Gym Kid, a Legyél Te is Zumbaoktató, Kick box, Anya - lánya fitness bemutató, Gym Kid Olimpia.

A Felelős Szülők Iskolája szintén részt vesz a rendezvényen, segítséget nyújtva a boldog gyermekek neveléséhez. 

A szünetekben versenyek, kihívások és sztárokkal való beszélgetések színesítik a programot

Reméljük, meghoztuk a kedved, és a vasárnapot most mozgással tölti a család a FitBalance Arénában.

A rendezvény 14 éven aluli gyerekek számára ingyenesen látogatható. 

A rendezvényről további részleteket ITT olvashatsz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?