„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER
Létrehozva: 2016.02.11.

Így dobd fel a kisszobát, hogy igazi gyerekparadicsom legyen

Vigyél egy kis változatosságot a gyerkõcöd szobájába. Pár ötletes berendezéssel igazi gyerekbirodalmat varázsolhatsz, amit garantáltan imádni fog!

A gyerekszoba legyen hangulatos, színes, vidám de a legfontosabb szempont mégis az, hogy csemetéd jól érezze magát benne. Elképesztő dolgokat alkothatsz pár aprósággal, néhány jó ötlettel, hiszen egy gyerekszobában lehet csak igazán szabadjára engedned a fantáziád!

Egy jól berendezett gyerekszoba, nemcsak kényelmes kuckó, hanem rengeteg fejlesztő elemet is rejthet magában!

Inspirálódj! Mutatjuk a 8 legjobb gyerekszoba ötletet:

1. Álomházikó csúszdával

Minden gyerek álma egy saját kis házikó, ahol kedvére rendezkedhet, játszhat vagy éppen csúszdázhat, ha arra van kedve. Persze ehhez a megoldáshoz mindenképp jól jön egy ügyes kezű apuka! Egyszerűbb, olcsóbb kuckómegoldásokat itt találsz.

2. Lányos birodalom

Rendezz be kisboltot, konyhát is a szobában. Ilyen játékokkal remekül telik a délután, ez nemcsak szórakoztató, de még fejlesztő hatással is van a gyerekekre. Készítsetek együtt újabb és újabb kiegészítőket a birodalomhoz. Így nagy becsülete lesz minden egyes darabnak!

3. Kuckó paradicsom

Kicsiktől a nagyokig, minden gyerek imádja a kuckós helyeket. Akár egy sátor is remek zug lehet az elvonulásra, játékra. A táblafestékkel festett fal pedig folyamatos alkotásra ösztönöz!

4. Olvasósarok

Az olvasás szeretetét, a könyvek iránti vonzalmat már kicsi korban érdemes elkezdeni. Kényelmes sarokban, kedvenc könyveivel, a kisgyerekeknek is remek kikapcsolódást jelenthet.

5. Mini játszóház

Minden gyerek imád színes műanyag labdák közé csúszkálni! Ha a felfújható medencét a szobában is hasznosíthatod, garantált sikerre számíthatsz!

6. Felfedezőnek

Igazi kincs egy ilyen szoba! És nemcsak látványnak gyönyörű a falra tapétázott világtérkép! Mire felnő a gyerek, tökéletes ismerete lesz a föld országairól.

7. Kalandfal

Sportos gyerkőcöknek, örökmozgóknak tökéletes egy mászófal a szobában. A remek kikapcsolódás mellett hihetetlen sokoldalú fejlesztésre alkalmas!

8. Biztonságos babaszoba

Az inger gazdag környezet, az élénk színek, változatos formák mellett legfontosabb a kicsik biztonsága! Ez a szuper babaszoba ennek a feltételnek is megfelel!  Minden játék kéznél van, könnyen elérhető! A kapaszkodó rúd segít a kicsinek egyensúlya megtartásában, a tükör önmaga felfedezésében, a polifoam szőnyeg pedig biztonságot ad - ebben a szobában nemcsak a baba boldog, a szülők is nyugodtak lehetnek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

life.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: az érzelmeké a főszerep

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-