Létrehozva: 2021.05.12.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb anya

A legjobb anya fogalma relatív, hiszen mindenki máshogy éli meg az anyaságot, és gyerekként is mindenki másképp képzeli el a jó anyát. Ám bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak rá, hogy ösztönösen jók legyenek a gyereknevelésben. Te vajon köztük vagy?

Szerző Horváth Gabi

A gyereknevelés nem egyszerű dolog. Sok múlik az ösztönös tudáson, az érzelemvilágon – és sok mindent meghatározhat akár a csillagjegyünk is. De vajon mely csillagjegyek szülötteiből lesz a legjobb anya? Máris megmutatjuk, kik azok, akik ösztönösen jól kijönnek a gyerekeikkel, és mindig tudják, mi a legjobb lépés. Persze mindez függ attól is, hogy a gyerek milyen jegyben született, és mennyire illik össze az anya és gyermeke csillagjegye, mégis vannak olyan jegyek, amelyek az anyaság egyik vagy másik területét kiváló tehetséggel művelik.

A Halak jegyű anya a gyerek legmerészebb álmait is segít elérni
Fotó: Pixabay.com

Halak: a legjobb anya, ha a gyerek bátorításáról van szó

A Halak jegyű emberek maguk is érzékeny, néha kimondottan művészi lelkek, így, ha a gyerek művészi ambícióinak bátorításáról van szó, kétségtelenül a Halak jegyű ember a legjobb anya. A természet szeretetét, a büszkeséget, az empátiát és a függetlenség iránti vágyat is képesek átadni a gyermekeiknek. Mivel nem a gyakorlatiasságukról híresek, az álmok gyakorlatba ültetéséhez valamivel kevesebb érzékük van, de a támogatásuk felbecsülhetetlen értékű. A gyakorlati lépéseket pedig a legtöbb gyerek maga is képes kitalálni.

Kos: jó példa a bátorságra

A Kos jegyű anyukák úgy értelmezik a legjobb anya fogalmát, hogy jó példát adnak a gyerekeiknek a bátorságról és a sokoldalúságról. Folyton tele van a naptárjuk, és a gyerekeik naptárja is – különórák, edzések sorakoznak benne. Mégis minden belefér az idejükbe. A Kos jegyű anyák arra bátorítják a gyerekeiket, hogy merjenek új dolgokat kipróbálni, és harcoljanak azért, amiben hisznek. Ha felmegy bennük a pumpa, lehet, hogy az ideálisnál kicsit hangosabban szólnak a gyerekekhez, de azt általában azonnal meg is bánják, és nem szégyellnek bocsánatot kérni. Egyetlen dologra kell figyelniük: a legjobb anya azt is észreveszi, ha a gyereknek már túl sok a különórákból. Ilyenkor érdemes kicsit lassítani, különösen, ha a gyerek egy kevésbé lendületes csillagjegyben született.

Az Ikrek jegyű anyával mindent meg lehet beszélni
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: mindig őszinte a gyerekeivel

Az Ikrek jegyű anya erőssége a kommunikáció. Mindenről lehet vele beszélni, nem jön zavarba, és nem titkolózik a gyerekei előtt. A legkényesebb témákban is magától értetődően ad tanácsot, méghozzá úgy, hogy a gyerek sem jön zavarba ettől. Jó kommunikációs készségeinél fogva meg is érti a gyerekeit, legyenek akár óvodások, akár kamaszok. A gyerekbulik szervezése terén is ő a legjobb anya, egy Ikrek jegyű anyuka mellett nem lehet unatkozni.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

mandiner.hu

Kiosztotta az EP-t a spanyol képviselő (videó)

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor elmondta, mit gondol a Magyar Péter-ügyről

origo.hu

Az operatőrét agyonlövő Alec Baldwin rátámadt egy nőre, aki gyilkosnak nevezte - videó

ripost.hu

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

ripost.hu

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-