MAMAKLUB

Megrengette az internetet egy ötéves kisfiú fotója

Viharsebességgel terjed a kép, eddig több tízezren osztották meg a neten. A fotón egy édesanya látható nagyon intim pillanatban: másfél éves kislányát öleli magához féltőn és teljesen meztelenül a zuhanyozóban. A kép különös báját az adja, hogy azt a nő másik, ötéves gyereke készítette.
  • Szerző: Ripost

Kelli Bannister háromgyerekes anyuka Mezítlábas mami címmel saját blogot vezet, itt osztja meg naponta tapasztalatait az anyaságról. Blogjának Facebook verziójára a minap kitett egy képet magáról és másfél éves kislányáról. A fotó viharos sebességgel kezdett terjedni a neten.

A képen, mely egyébként a zuhanyozóban készült, Kelli Banister fáradtan öleli magához Summer nevű kislányát. A képhez írt  bejegyzésből kiderül, hogy a kislány éppen betegeskedett és egyik dühkitörésből a másikba esett, teljesen elcsigázódott a nap végére. Akárcsak anyukája, aki minden igyekezete ellenére sem tudta megnyugtatni a kicsit. Kelli végül úgy döntött, hogy kipróbál egy különös módszert. Anyaszült meztelenre vetkőztette a sírdogáló Summert és ő maga is levette az összes ruháját. Így, meztelenül ölelte át a kicsit a zuhanyozóban, és megnyitotta a vizet. Summer a közvetlen testkontaktustól, illetve a csobogó víz hangjától varázsütésszerűen megnyugodott. Így pihegtek egymásba feledkezve, fáradtan a kicsi fürdő kövére kuporodva.

Kelli Banister ötéves fia ekkor lépett a fürdőbe és készítette el anyukájáról és a már csak hüppögő kishúgáról a mobiltelefonos képet.

 

A kisfiú kivételes érzékkel vagy tán véletlenül, mindenesetre varázslatos pillanatot örökített meg.

Kelli Banister csak másnap találta meg telefonján a képet. Egy darabig  hezitált, hogy vajon merje-e megosztani követőivel ezt a nagyon intim felvételt. Végül azért döntött mellette, mert mint mondja, minden édesanya átél érzelemdús pillanatokat, és ezen a felvételen ez a fontos, nem pedig a ruhátlanság. Minden bizonnyal helyesen döntött Kelli, hiszen a posztjára három napon belül 15 ezer hozzászólás érkezett. Több anyuka írta, hogy az ötlet kapcsán kipróbálta ugyanezt a módszert és működött. "Nem számítottam arra, hogy a bejegyzésemmel egy ilyen érzelmes lavinát indítok el, de örülök, hogy segíteni tudtam másoknak is. A fiamra pedig, aki elkészítette a fotót, nagyon büszke vagyok!"

 

Forrás: Huffington Post

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?