MAMAKLUB

Mindent vett a kamera, a szomszéd kertjében szült meg a nő – VIDEÓ

A kismama csak egy szívességet szeretett volna kérni a szomszédoktól, de hirtelen felgyorsultak az események...
címkék:
  • Szerző:

Az amerikai Amy Robinson tavaly volt várandós a második gyermekével. Szeptemberben már mindenórás volt, amikor elkezdődtek és egyre sűrűsödtek a szülési fájdalmai, és férjével úgy döntöttek elindulnak gyorsan a közeli kórház felé.

Fotó: youtube

Indulás előtt a kismama átment a szomszédaihoz, akiket arra akart megkérni pár percet vigyázzanak a nagyobbik gyermekükre, amíg megérkeznek a nagyszülők, akiket már értesítettek. Amy és a szomszédasszonya beszélgetését a bejárati ajtó fölé rögzített kamera felvette, ahogy azt is, ahogy a fiatal anyuka a beszélgetés befejeztével alig lép néhányat majd összegörnyed. A felvételen látszik, hogy elfolyik a magzatvize, beindul a szülés utolsó fázisa, a kinyomási szakasz. Ekkor már nincs mit tenni, valahogy fel kell készülni a baba érkezésére.

A hangos sikogatásra kirohant a házukból a férj, aki épp a szükséges holmikatcsomagolta össze, és a felesége segítségére sietett.

Pár perc telt mindössze el, és a pici Arthur Alexander egészségesen a világra jött, éppen az édesapja tenyereibe pottyanva.

Fotó: youtube

A szomszédok mindeközben hívták a mentőket, akik percek alatt a helyszínre értek. Dolguk azonban nem sok volt, azon kívül, hogy elvágták a köldökzsinórt. Az édesanyát és a kisfiát kórházba szállították teljesen egészségesen. Egy pár napos kórházi ellátás után hazatérve egy hatalmas kertipartival, a szomszédokkal közösen ünnepelték meg a kisfiú érkezését.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?