YESSS

Ezek a csillagjegyek a legokosabbak, közöttük keresd a zseniket!

Vajon mitől számít okosnak valaki? Az iskolai teljesítménytől? Vagy a kreatív találmányoktól? Talán mindkettőtől – de az biztos, hogy vannak kiemelkedően okos csillagjegyek. Vajon köztük van a tiéd is?

Az intelligencia-teszteken magas pontszámot elérőket általában okosnak, sőt, néha egyenesen zseniálisnak tartjuk. De az észbeli képességek más módon is utat törhetnek maguknak, nem csak a teszteredmények vagy a jó iskolai jegyek által. Az igazi zsenikre nemcsak a kiemelkedő intelligencia jellemző, hanem a különleges kreativitás is: sokszor olyan megoldást találnak a problémákra, amelyek mások számára egyáltalán nem nyilvánvalók. Képesek könnyedén alkalmazkodni a változásokhoz, és mindig a legjobbat kihozni az adott helyzetből. Az is feltűnő, hogy egyes csillagjegyek szülötteinek körében nagyobb számban fordulnak elő kivételesen okos, intelligens, vagy nagyon kreatív emberek. Lássuk, melyek az okos csillagjegyek!

Okos csillagjegyek 01

A legokosabb csillagjegyek szülöttei minden helyzetre képesek megoldást találni
Fotó: Pixabay.com

Az okos csillagjegyek listájának élén a Vízöntő áll

A Vízöntők mindent a saját intellektuális szűrőjükön át néznek. Képesek hátra lépni egy-két lépésnyit az adott helyzettől, ez pedig megkönnyíti, hogy minden helyzetben megtalálják a legjobb megoldást. Az okos csillagjegyek körében is arról ismertek, hogy találékonyak, ugyanakkor képesek hideg fejjel gondolkodni, így hamar rájönnek, mi a legjobb döntés az adott szituációban. Széles a látókörük, és képesek a legkülönfélébb forrásokból is új ötleteket és elképzeléseket meríteni. Ráadásul maguk is hajlamosak alternatív nézőpontból szemlélni a világot. Ugyanakkor semmilyen elmélet mellett nem kötelezik el magukat, amíg azt nem látják bizonyítottnak.

Okos csillagjegyek 02

Egyes csillagjegyek szülöttei között sokkal több a zseni
Fotó: Pixabay.com

A Szűz jegyűeket minden érdekli

A Szűz jegyű embereket egyszerűen minden érdekli, még az olyan dolgok tanulmányozásában is örömüket lelik, amelyeket mások magától értetődőnek vesznek. Ha valamire mások szerint lehetetlen megoldást találni, egy Szűz-szülött egyszerűen keres egyet, mert szereti megoldani a megoldhatatlant, és megjavítani, ami elromlott. Szerteágazó ismeretei mindig képes csatasorba állítani. Folyamatosan új dolgokon gondolkodik, és mindent megkérdőjelez – ugyanakkor nem szívesen dicsekszik az okos csillagjegyek körében elfoglalt helyével.

A Bak jegyűek zseniálisan szervezettek

A Bak jegy szülöttei rendkívül fegyelmezettek, szervezettek. Ez a gondolkodásukra is jellemző, épp ezért könnyen hoznak okos döntéseket. Nem szeretik a hirtelen fellángolásokat. Pontos elképzelésük van a céljaikról, és bár hajlandóak újszerű stratégiákat is szemügyre venni, általában biztonsági játékosok. Nem vesznek el a részletekben, jól látják az egészet, és képesek felmérni a döntéseik következményeit. Rendkívül intelligensek, és képesek az okosságukat a céljaik elérésének szolgálatába állítani. Az élethosszig tartó tanulás hívei, és az okos csillagjegyek képviselőiként mások hibáiból és a saját tévedéseikből is képesek tanulni.

Okos csillagjegyek 03

A Bak jegyűek bámulatra méltóan rendszerezettek
Fotó: Pixabay.com

A Skorpiók az okos csillagjegyek között is különlegesek

A Skorpió jegy szülötteit gyakorlatilag lehetetlen becsapni, mivel intelligenciájuk és megérzéseik remekül kiegészítik egymást. Jól működik a hatodik érzékük, és az így megszerzett információt képesek a gyakorlatban is hasznosítani, maguk és mások javára fordítani. Olyan dolgokon is megakad a szemük, amelyeket mások általában figyelmen kívül hagynak, így semmi sem maradhat rejtve előttük. Néha azonban képesek arra használni kivételes intelligenciájukat, hogy bosszút álljanak azon, aki megsértette őket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?