Létrehozva: 2020.05.12.

Hoppácska! 20 évet fiatalodott a negyvenes tanárnő!

Egy ausztrál testnevelő tanár nemrég a saját fotóival mutatta meg, hogy igenis lehet jobban kinézni a negyvenes éveinkben, mint huszonévesen. A titkát is elárulta – nyugodtan lehet követni!

Szerző Horváth Gabi

A 43 éves ausztrál testnevelő tanár, Belinda Norton a közösségi médiában osztja meg átváltozásának történetét. Ma, 43 éves korában a huszonéveseket is lekörözi az alakja, Pedig az ex-férje épp egy éve jelentette ki magabiztosan, hogy sosem fog úgy festeni, mint azok a nők, akiket az Instagramon követett. Ma Belinda az, aki más anyákat is arra bátorít, hogy váltsanak életmódot, és a saját példájával illusztrálja, hogy mindez nem olyan nehéz, amilyennek első látásra tűnik. De vajon mi a titka?

Fotó: Pixabay.com

Elsősorban az, hogy változtatott a gondolkodásmódján. Ma már önbizalommal telve ébred fel, a rendszeres mozgás pedig arról gondoskodik, hogy a teste úgy működjön, ahogy kell. Az életmódjában pedig egyszerű dolgokat alakított át: minőségi, nem tartósított ételeket eszik, és minden reggel 30 percet sétál vagy fut. Heti négy súlyzós edzést végez, és a hétköznapi tevékenységek során is odafigyel a tartására. A lelki egyensúlyát pozitív gondolkodással őrzi meg.

Ezekkel a rendkívül egyszerű változtatásokkal érte el, hogy leadott pár kilót, sokkal fittebbnek és egészségesebbnek érzi magát, és a teste is egészen máshogy néz ki, mint fiatalabb korában – ezen kívül csak annyi változott, hogy szőkébb lett a haja. Pedig a két terhesség őt sem kímélte, több mint 20 kilót hízott – ezt azonban az elmúlt években sikerült leadnia. Az utolsó cseppet a pohárban pedig a volt férj kíméletlen megjegyzése jelentette, ami végképp arra sarkallta, hogy lefogyjon.

Testnevelés tanárként volt némi fogalma a sportról és a táplálkozásról, így az elhatározást négy nagyon is konkrét lépés követte: elsőként a táplálkozását alakította át, másodikként az edzéstervet állította össze. A harmadik lépés önmaga motiválása volt – negyedikként pedig minden részeredményt jutalommal ismert el. persze nem csokoládéval, hanem egy kozmetikai kezeléssel, vagy masszázzsal.

Az étkezését igyekszik a lehető legjobban leegyszerűsíteni, mert arra nincs ideje, hogy sokat pepecseljen a diétás ételek elkészítésével. Egyszerűen nem eszik feldolgozott húsféléket, mert méregnek tartja őket. Ehelyett sovány fehérjeforrásokat és sok zöld leveles zöldséget fogyaszt. Rendszeres vendég az asztalán a tej, a kávé, az áfonya, a mandula, a banán, a megbízható forrásból származó csirkehús és lazac, a salátafélék, a brokkoli, a tojás, a spenót, a cékla, az édesburgonya, a quinoa és a mogyoróvaj, valamint a zabpehely.

20 hétnyi egészséges táplálkozás és rendszeres edzés után már neki és az ismerőseinek is feltűnt a változás: először a bőre és az energiaszintje, valamint a hangulata változott sokat, majd az alakja is követte mindezeket. Egy év alatt csökkent a testsúlya 80 kilóról a mai 62 kilóra.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?

YESSS

A fehér tornacipőnek lőttek, ez a lapos topánka lesz tavasszal a divat

YESSS

Fura farmer lesz a tavaszi divat, vigyázz vele!

YESSS

Csodaszép körmökkel várhatod a Valentin napot: itt az idei divat!

YESSS

Így hord az év divatszínét, őrület, mennyire fiatalít!