TESTFACTOR

Kezdj el futni, legyen a cél 4 km: egy hónap alatt sikerül!

Ha még sosem futottál, jobb, ha fokozatosan veszed fel a ritmust. Mutatunk egy szuper edzéstervet, segítségével a negyedik hétre 4 kilométert tudsz majd megállás nélkül lefutni!
címkék:

Itt a tavasz, melegszik az idő, és te mindig irigykedve szemlélted, amikor elfutott melletted valaki a parkban. Szeretnél végre te is futni, csak nem mersz? Félsz, hogy hamar kifulladsz? Segítünk! Mutatjuk a megoldást!

Próbáld ki ezt az egy hónapos edzéstervet, és nem fognak ki rajtad a kilométerek!

Heti 3 futóedzésből, egy szabadon választott egyéb sportolási lehetőségből (pl. úszás, kerékpározás, aerobik) és egy pihenőnapból áll a hét.

A legfontosabb a fokozatosság, a futás és séta váltogatása. (Pl. az első héten hétfőn 2 perc futással kezdj, utána 3 percig sétálj, majd ezt ismételd meg hétszer egymás után.) A futás nem sprintet jelent, hanem egy olyan kényelmes kocogó tempót, amiben akár beszélgetni is tudnál futópartnereddel. Arra figyelj oda, hogy minden edzés előtt melegíts be, és a nyújtásról se feledkezz meg a végén! Hagyj időt a lábaidnak a regenerálódásra, az első hetekben ne fuss egymást követő napokon! Hajrá! Jó futást!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?