TESTFACTOR

Nincs lehetetlen: Tamásnak fél év alatt sikerült a kockahas!

A 23 éves fiatalembernek tavaly márciusban lett elege saját magából. A tükörbe nézve elhatározta, hogy kockahasa lesz, és mindössze hat hónap alatt el is érte célját!
címkék:
  • Szerző: B.D.

A 23 esztendős Kranauer Tamás tavaly még egyáltalán nem gondolta volna, hogy mennyire fontos szerepet fog játszani az edzés az életében. A fiatalember testsúlya ugyanis gyermekkorától fogva hullámzóan változott, hol meghízott, hol lefogyott. Épp egy éve, 2015. márciusában viszont végleges elhatározásra jutott. 107 kilósan úgy döntött, le fog fogyni.

Mindenáron meg akarta valósítani a célját

Fél év alatt több, mint 20 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, és keményen elkezdte kiizmosítani testét, sőt, elhatározta, hogy személyi edző lesz! Sikerült is megszereznie az edzői végzettséget, amit teljes mértékben a hivatásának tekint. Erre tette fel az életét.

Tomi nagy célja az is, hogy játékvezetőként feljebb kerüljön a ranglétrán. Szeretne bekerülni az NB1-es játékvezetők közé, vagy esetleg nemzetközi szintre eljutni.

"Persze nem attól lesz jó edző valaki, mert ő maga izmos, hanem, ha a vendégeivel eléri a kívánt eredményt. Azonban nagyon fontos a megjelenés is."

Volt értelme: hátfájása elmúlt!

Tamás a fogyás és a sport hatására sokkal egészségesebb lett. Korábban egy nagyon durva gerincferdülés keserítette az életét, amit ülő, sportmentes életmódjának köszönhetett. Ez komoly fájdalmakkal is járt számára, ami a rendszeres sportolás következtében teljesen elmúlt.

"Megszűnt a fájdalom, sokkal jobban érzem magam! Mindenkinek üzenem, hogy sportoljon és éljen egészségesen!"

Tamás elárulta azt is, hogy eléggé fanatikus a diétában. Alkoholt egyáltalán nem iszik, és ha csak teheti, kerüli a gyorséttermeket, inkább saját főztjét eszi.

A sport lett az élete

Tomi elérte, amit szeretett volna, folyamatosan tesz és tett a céljaiért. Az ambiciózus fiú ma már egy edzőteremben dolgozik, és el sem tudná képzelni az életét másként. Imádja a hivatását, és úgy érzi, teljesen kiteljesedhet benne.

"Nemcsak a szenvedélyemmé vált edzőnek lenni és másokon segíteni, hanem eldöntöttem, hogy több száz ember életét fogom jobbá tenni az elkövetkező években."

Tamás egész élete megváltozott, egészséges, jó kiállású, boldog emberré vált! Testi átalakulása mellett lelkileg is kiegyensúlyozott lett, és örömmel tölti el, ha segíthet másokon.

 

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?