Létrehozva: 2016.04.23.

Rubint Réka nem ismer lehetetlent!

A sztáredzõ nem gondolta volna, hogy a múltkori pécsi eset után - ahol közel 450 tornázó vett részt - még meg tud lepõdni, de úgy néz ki, hogy tévedett. Hiszen a debreceni Road-show állomásra több mint félezer ember érkezett. Vajon lehet ezt még fokozni?

Már Rubint Réka legutóbbi Road-show állomásán, Pécsen is termet kellett cserélni, hiszen annyian szerettek volna bejutni az edzésére, hogy az eredetileg biztosított helyszínen nem fértek el. Akkor Réka hitetlenkedve szemlélte a kígyózó sorokat, de ami mostani órájára érkezve fogadta, az minden képzeletet felülmúlt. Több mint félezer ember szeretett volna tornázni vele! Sajnos a terem kapacitása véges volt, így kb. százan már nem fértek volna be. Azonnal dönteni kellett, hogy mi legyen. De az Alakreform-királynő nem ismer lehetetlent!

"Bevallom, megdöbbentem, nem számítottam dupla telt házra. Gyorsan kellett dönteni, de hála a szervezők rugalmasságának, sikerült megoldást találni. Az eredeti helyszín melletti raktárudvart, parkolót kiürítették, hogy mindenki részt vehessen az edzésen, így kiköltöztettük a színpadot és a hangtechnikát, és ott tartottam meg az edzést.

 

Úgy vagyok vele, az az elvem, hogy ha valaki megtisztel a bizalmával és eljön az órámra, akkor nem tehetem meg, hogy elküldjek bárkit is

- mesélte Réka a %RIPOST% -nak, majd hozzátette, hogy szerencsére gyönyörű idő lett, annak ellenére, hogy esőt jósoltak.

"Elmondhatom, hogy akárhová mentem eddig az országban, ha rossz idő volt is, egyből kisütött a nap. Meggyőződésem, hogy ahol összegyűlik ennyi szuper, pozitív, lelkes, szeretetteli ember, ott még az időjárás is megváltozik"

- árulta el. Elmondta azt is, hogy még ásványvizet is osztottak a résztvevőknek, hiszen nagyon tűzött a nap. S bár egy órával később kezdődött az edzés, mégsem veszett kárba ez az idő, hiszen addig elkészülhettek a közös fotók, amelyekre eredetileg az óra végén szokott sor kerülni.

Réka egyébként Berki Krisztiánnal érkezett a helyszínre, aki bár a budapesti edzések rendszeres látogatója lett egy ideje, mégis meglepte Rékát azzal, hogy szeretne részt venni ezen a debreceni órán is.

Meglepődtem, amikor Krisztián felhívott, de örültem neki. Nagyon jót beszélgettünk az úton, és fantasztikusan érezte magát a tornán.

A fitneszkirálynőnek már az is megfordult a fejében, hogy saját csarnokot építsen, hiszen a Rozsnyai utcai óráin is folyamatosan nő a létszám, és már alig férnek el ott is.

"Óriási megtiszteltetés számomra az a bizalom, ami az emberekből árad felém, hihetetlenül jó érzés. Ha valaki megkérdezné, hogy mit szeretnék még elérni az életben, az lenne a válaszom, hogy ennél többet nem. Nem vágyom többre! Amikor anno 50 főnek tartottam aerobikot, akkor sem vágytam többre! Szeretettel, szívből csinálom, és lehet, hogy pont ezért adatik meg mindez. A Nagy Duettel is pont így vagyok, az a cél, hogy minden egyes adásban szórakoztatóbbak legyünk, és a közönség szeressen minket, hiszen énekes úgysem lesz már belőlem"

- fejtette ki, és azt is elárulta, hogy arra a legbüszkébb, hogy az ország különböző részein élő embereket összehozta, és rengeteg barátság született az Alakreform révén.

Ezek után biztosak vagyunk benne, hogy Rubint Réka és partnere, Pintér Tibor vasárnap este is rengeteg szavazatot bezsebel majd A Nagy Duettben produkciójával.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kísérteties alak jelent meg a Hold mögött

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja