YESSS

Új esélyt kapsz most a Holdtól, ez vár rád hétfőn

Hétfőn rendkívüli módon a Rákban áll megint a Nap és a Hold. Ez a második újhold a Rákban, egy második esély is egyben.
címkék:

Ismét egy alkalom, hogy új oldalt nyithass életed regényében. Itt az ideje a felszabadító és mindent gyökeresen megváltoztató döntések meghozatalának, ha ezt esetleg eddig nem tetted meg. Több életterületen is lehetőséget kaphatsz. Az is elképzelhető, hogy az elmúlt hónapban már több jele is érkezett annak, hogy lépéseket tegyél. Ha éppen ingatlant vásároltál, vagy már a munkádban nem vagy jó helyen, az újhold energiái segítenek. Ne topogj egy helyben tovább!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pexels.com

A Rák személyiséged érzelmes, családcentrikus, romantikus része is. Hétfőn adj teret az érzelmeidnek. Újholdkor bátran fogd meg a szerelmed kezét, sétálj vele egyet. Ha pedig egyedül vagy, merj nyitni. Figyeld meg már a a hétvégén, hogy kiket sodor az élet az utadba. Lehet, hogy nem véletlen? Bizsergető érzések keríthetnek hatalmukba, lehet, hogy rád talál a szerelem? Bár az újhold hétfőn este érkezik, de már vasárnap este is elvégezhetsz egy kis szertartást. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég ha kiülsz a kertbe, vagy az erkélyre, meggyújtasz egy gyertyát, és élvezed az estét, a Hold erejét. Gondold végig, miben szeretnél megújulni. Amibe most kezdesz bele, annak meg lesz a gyümölcse. Fontos leckéket tanít most meg az élet.

Az átalakulás energiáit használhatod arra is, hogy életmódot válts. Az egészséges étkezés és a mozgás nagyon fontos. Ehhez a váltáshoz is fantasztikus az újhold napja. Amibe belekezdesz, most növekedésnek indul. Ne hagyd ki!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?