ÉLETMÓDI

22 ezer kristályba öltözteti modelljét a magyar sminkmester

Sajátos rekordra készül Faragó Suu Zsuzsanna sminkmester: pénteken a Beauty Forum kiállítás és vásár bemutatóján olyan modellt vonultat fel, akinek a ruháját 22 ezer kristály adja majd ki. A kristályok felhelyezése három ember tíz órányi munkája lesz. A sminkmester nem először lepi meg közönségét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pénteken és szombaton rendezik Budapesten a Beauty Forum nemzetközi szakkiállítást és vásárt, ahová a kozmetikusok, a fodrászok és más szépségápolási szakemberek újdonságokkal, meglepetésekkel készülnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Larion Zoé ihlette az unikornis-fantáziát, melyet a modell-műsorvezető keltett életre
Fotó: Benecz Róbert

Faragó Suu Zsuzsanna saját korábbi rekordját szeretné megdönteni, amikor 22 ezer kristályból készít ruhát a modelljének.

A ruhát fejben tervezi meg, és már az első kristály felhelyezésekor tudja, hogyan néz majd ki műve a végén.

„A smink nemcsak az arcról szól, én mindig a teljes képet nézem„ – indokolta a rekordkísérletet a -nak. „Amikor kitaláltam az egyik sminkemhez egy különleges flitteres öltözéket, azt mondták, lehetetlen ilyen ruhát készíteni. Akkor döntöttem úgy, hogy ha senki nem vállalja, majd én megcsinálom.”

Első munkája sikerén felbuzdulva a csapatával azóta számos különleges alkotással rukkolt elő. Néha egy modell ihleti meg, máskor egy különleges látvány. Korábbi kristályruhái 4-6 ezer aprócska kőből álltak, ezek felhelyezése is rengeteg időt és energiát igényelt.

„6-8 órányi folyamatos koncentrációra, türelemre van szükség, ami nemcsak nekem fárasztó, hanem a segítőimnek és a modellemnek is, de a siker megéri„ – fogalmaz a sminkmester.

„Megszállottan igyekszem újabb és újabb kihívásokat, lehetetlennek tűnő dolgokat megvalósítani.”

„Nemrég Jennifer Lopez Medicine című dalának videóklipjében láttam egy több arcot ábrázoló maszkot, ami beindította a fantáziámat.„

 

 

„Most pedig egy 22 ezer, különleges kristályból álló kompozícióval készülök péntek estére.”

„A modellre sokórányi munkával elkészített, speciális kövekkel díszített álarcot és kézzel varrt, kristályoktól szikrázó fekete szoknyát adok, a ruha többi részét pedig további 14 ezer kőből készítem el, amiket egyenesen a modell testére helyezünk fel egyesével.„

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?