ÉLETMÓDI

4 éve halott édesapja telefonszámáról kapott üzenetet egy fiatal lány

Ennél meghatóbb történet ma már biztosan nem lesz.
címkék:

Miután elveszítette édesapját, Chastity Patterson négy éven keresztül minden egyes nap írt egy-egy üzenetet apukája telefonszámára. A fiatal lány úgy gondolta, hogy lefekvés előtt mindig megírja halott édesapjának, hogy mi történt vele aznap, annak ellenére, hogy a levelekre sosem kapott választ – írja a Yahoo.

(Facebook)

A fiatal lány az évek során többek között beszámolt édesapjának arról, hogy kigyógyult a rákból és megszerezte a diplomáját. Részletesen elmondta élete nehézségeit: például, hogy összeveszett valakivel és elveszítette az összes barátját, hogy nagyon szeretne egy gyereket, de nem tudja kivel vállalhatna. Chastity persze pozitív dolgokról is mesélt: Arról például, hogy egy kiskutya büszke gazdája lett, és beleszeretett egy helyes fiúba, aki segített neki túltennie magát a nehéz pillanatokon.

Október 25-én – édesapja halálának 4. évfordulóján – aztán csoda történt: egy Ben nevű férfi válaszolt a lány aznapi üzenetére! A férfi a levelében úgy fogalmazott, hogy bár nem ő az édesapja, de minden nap izgatottan várta a lány üzenetet. Elmondása szerint a rövid írások tartották benne a lelket, azután, hogy lánya elhunyt egy autóbalesetben. A férfi az is megírta, mennyire büszke Chastityre, hogy minden egyes nap megüzeni halott édesapjának azt, mi történt vele aznap.

A megható üzenetváltásról készült képernyőfotókat a fiatal lány kitette a Facabook-oldalára, ahol a képek több, mint 286 ezer megosztást kaptak. A posztban Chasity elárulta, hogy az ismeretlen férfitől jött váratlan üzenet segített neki abban, hogy végleg elengedje édesapját.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?