CSALÁDOK

A temető kertészei meglopták egy háborús veterán sírját

A gyászoló özvegyet sokkolta, amikor megtudta, hogy kik viszik el a férje sírjáról az emléktárgyakat.
címkék:

A Londoban élő Sue Stott férje, David idén nyáron hunyt el gyógyíthatatlan autoimmun betegségben. Az Egyesült Királyság hadseregének egykori katonáját a Kelet Londoni Temetőben helyezték végső nyugalomra, ahol a sírját több személyes tárggyal is feldíszítette a gyászoló özvegy. Sue a sírra helyezte férje egykori katonai bakancsát, pár játékkatonát és olyan kis kiszerelésű tömény szeszeket, amiket megboldogult férje imádott – többek között Jack Daniel’s whiskey-t és Gordon’s gint. A személyes tárgyaknak, illetve az alkoholos italoknak aztán hamar lába kelt, ezért Sue kénytelen volt újakkal helyettesíteni azokat, amikor kilátogatott a temetőbe.

„Az első eltűnések után azt mondták a temető őrei, hogy gyerekek, a madarak, vagy a szél vihette el a tárgyakat. Egyik forgatókönyv sem volt életszerű, ezért egy aprócska titokkamerát rejtettem egy közeli fára, hogy meglessem, ki lopja meg a férjem sírját. Már az első nap felvételeiből pontosan látszott, hogy mi történik. Szó szerint gyomron vágott, amit láttam”

- mesélte a The Sun brit bulvárlap internetes kiadásának Sue. A megtört nő a lapnak azt mondta, hogy a felvételeken tisztán látszott, hogy a temető kertészei viszik el az emléktárgyakat. A munkások úgy tettek, mintha gondoznák a sírt, de közben minden értékes holmit zsebre vágtak, amit csak találnak.

Sue a videót eljuttatta a temető üzemeltetőihez is, akik azonnal hatállyal kirúgták felvételeken látható tolvaj alkalmazottakat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?