DIÉTA

Perverz pasija kedvéért hízott, majdnem az életébe került! Végül 110 kilót fogyott!

A 327 kilós nő naponta 13 ezer kalóriát falt föl. Híznia kellett, mert volt párja szerint ennél szexibb nincs a világon. Patty majdnem az életével fizetett kedvese mocskos szexfantáziájáért. Végül szakítottak, és elképesztő átalakuláson ment át.

Patty Sanchez úgy döntött, megváltoztatja életét és felveszi a harcot a kilókkal szemben. Első lépésként szakított párjával, majd átállt az egészséges táplálkozásra. Elképesztő akaraterővel 110 kilót fogyott!

"Hatalmas voltam, úgy éreztem, lassan felemészt a halál. Változtatnom kellett!"

A fogyás hozzásegítette, hogy élete és családjával való kapcsolata jelentősen javuljon.

Az élete volt a tét

Egyre csak nagyobb és nagyobb lettem, de nem fordult meg a fejemben, hogy az egészségemmel játszom, mert jól éreztem magam. Azelőtt soha nem féltem a haláltól.

Amikor viszont már attól is kimerültem, hogy kimegyek a fürdőszobába, rájöttem, nem folytathatom így tovább.

 

Nem hagyhattam, hogy a gyerekeim anya nélkül, az unokáim pedig nagymama nélkül nőjenek fel.

Megtett mindent a szerelemért

Patty 2000-ben kezdett el hízni, amikor találkozott volt párjával, aki igazán szexinek tartotta, ha egy nő kövér. A férfi szó szerint felhizlalta a szerencsétlen asszonyt. Patty egy darabig örült, hogy megadhatja párjának, amire vágyik. Szexinek és boldognak érezte magát, mert pasija rajongott érte, de nem gondolt bele, hogy a perverz vágyaknak iszonyú ára van: az ő egészsége.  Így ideje 90%-át evéssel töltötte, pusztán azért, mert párja imádta nézni, ahogy zabál. Végül 327 kilóra hízott.

Úgy döntött, legyen vége!

Patty a nagy váltást követően megtanult egészséges ételeket készíteni magának, áttért a zöldségre és a sovány húsokra. Napi energiabevitelét 3 ezer kalóriára csökkentette. Hatalmas lépés volt ez a korábbi időszakhoz képest, amikor 13 ezer kalória simán lecsúszott naponta. Elhagyta a cukrot, a süteményeket, a kenyeret és azóta messziről kerüli a gyorséttermeket. Rászokott a zöldségekre, nem is érti, korábban miért  nem evett egészségesen. Néhány hónap "diéta" is fantasztikus eredményt hozott! Patty már önállóan közlekedik, képes egyedül kimozdulni a lakásból, elmegy bevásárolni, takarít, körmöt fest vagy egyszerűen csak lezuhanyozik, méghozzá egyedül! 320 kilósan mindez elképzelhetetlen lett volna!

"A gyerekeim nagyon büszkék rám, hogy elindultam a változás felé, és képes voltam akkora lépésére.

Még hosszú út áll előttem, de örülök, hogy élek, és láthatom az unokáimat."

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?